Συνεχης ενημερωση
Η "ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" (δ.τ. "INTRACOM HOLDINGS") ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Παιανία Αττικής (19o χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, κτίριο Β7), η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.
Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου, 20 μέτοχοι εκπροσωπούντες συνολικά 34.163.613 Κοινές Ονομαστικές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές, επί συνόλου 83.600.000, δηλ. το 40,87% του καταβεβλημένου κεφαλαίου της Εταιρείας.
Σημειώνεται ότι η Εταιρεία κατέχει 617.848 ίδιες μετοχές οι οποίες, σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν. 4548/2018, δεν υπολογίζονται για το σχηματισμό απαρτίας και τα δικαιώματά τους παράστασης και ψήφου στη Γενική Συνέλευση αναστέλλονται.
Κατά τη Συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, ως ακολούθως :
Επί του πρώτου θέματος της Ημερησίας Διατάξεως: Η Γενική Συνέλευση των μετόχων, αποδεχόμενη την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, ομόφωνα επαναπροσδιόρισε το είδος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας ως Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, ως ισχύει, αποτελούμενης από τρία (3) Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας που προβλέπονται στο άρθρο 9 παρ. 1 και 2 του Ν. 4706/2020 και θητεία ίσης διάρκειας με τη θητεία του ισχύοντος Δ.Σ. δηλ. μέχρι 20.12.2026, δυνάμενη να παραταθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.
Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθησαν έγκυρες ψήφοι : 34.163.613
Αναλογία κεφαλαίου που εκπροσωπούν αυτές οι ψήφοι : 40,87%
Συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων : 34.163.613
Αριθμός ψήφων Υπέρ : 34.163.613 (100,00%)
Αριθμός ψήφων Κατά : 0 (0,00%)
Αριθμός ψήφων Αποχή : 0 (0,00%)
Επί του δευτέρου θέματος της Ημερησίας Διατάξεως: η Γενική Συνέλευση των μετόχων ομόφωνα εξέλεξε ως Μέλη της νέας Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας τον κ Ιωάννη Τσούμα και τις κες Αδαμ. Λάζαρη και Διον. Ξηρόκωστα, Ανεξάρτητα Μη εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τα ως άνω Μέλη της νέας Επιτροπής Ελέγχου ικανοποιούν πλήρως τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις της παρ. 1 του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, ως ισχύει, καθώς και τα κριτήρια ανεξαρτησίας των παρ. 1 και 2 του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020 για να στελεχώσουν την Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας.
H θητεία της ως άνω νέας Επιτροπής Ελέγχου θα είναι ίσης διάρκειας με τη θητεία του ισχύοντος Δ.Σ. δηλ. μέχρι 20.12.2026, δυνάμενη να παραταθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.
Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθησαν έγκυρες ψήφοι : 34.163.613
Αναλογία κεφαλαίου που εκπροσωπούν αυτές οι ψήφοι : 40,87%
Συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων : 34.163.613
Αριθμός ψήφων Υπέρ : 34.163.613 (100,00%)
Αριθμός ψήφων Κατά : 0 (0,00%)
Αριθμός ψήφων Αποχή : 0 (0,00%)
Επί του τρίτου θέματος της Ημερησίας Διατάξεως: Δεν έγινε κάποια Ανακοίνωση, πέραν των ανωτέρω.
-
20:00 1 δισ. ευρώ επάνω οι εισπράξεις του ΕΦΚΑ για το 2026
-
19:50 Με ρεκόρ υποδέχθηκαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια το 2026 - "Άλμα" 4,6% η Ørsted
-
19:40 Η Καμπότζη κατηγορεί τον στρατό της Ταϊλάνδης ότι "προσάρτησε" μεθοριακό χωριό, μετά την έναρξη της εκεχειρίας
-
19:23 Υεμένη: Οι αποσχιστές σχεδιάζουν δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του νότου - Ο υπό τη Σ. Αραβία συνασπισμός βομβαρδίζει βάσεις τους
-
19:05 Εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων αναμένονται στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ εξαιτίας χιονιού και παγετού
-
18:54 Ν. Χριστοδουλίδης: "Επωφελής για την Κύπρο η προσέγγιση Τουρκίας-EE - Πρόκληση προς Ερντογάν"
-
18:47 Στο 88% η εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
-
18:32 Berkshire Hathaway: Υποτονικά η μετοχή στη μετά-Buffett εποχή
-
18:32 Περί τους 30 τραυματίες εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στο Χάρκοβο της Ουκρανίας - Μεταξύ τους ένα βρέφος έξι μηνών
-
18:27 ΣΥΡΙΖΑ: Μετά από έξι χρόνια διάλυσης του κράτους δικαίου, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανιστεί ως θεσμικός και συναινετικός
-
FT: Η συνολική αμοιβή της Κριστίν Λαγκάρντ είναι 50% υψηλότερη από αυτήν που αναφέρει η ΕΚΤ
-
Η έφηβη κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ κάνει την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο οικογενειακό μαυσωλείο
-
Τίμος Δαούλας: Ο 32χρονος Έλληνας πίσω από το μεγαλύτερο hotel deal της Ιταλίας – Τα 8 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και η προσιτή κατοικία
-
Το ανοδικό στοίχημα του 2026 είναι εδώ
-
Ποιοι βγαίνουν σε σύνταξη το 2026 - Όλα τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για επαγγελματίες, μισθωτούς, Δημόσιο
-
Άκης Σκέρτσος: Οριστικό τέλος στην ελληνική ιδιαιτερότητα του "αιώνιου φοιτητή"
-
Ισχυρό ξεκίνημα του 2026 για τα πολύτιμα μέταλλα - "Εκτοξεύεται" το ασήμι, ανοδικά και ο χρυσός
-
Χρηματιστήριο: Ισχυρή άνοδος με το καλημέρα στο 2026
-
ΜΕΠΡΗΞΕΣ...
-
Εντός στόχων έκλεισαν οι δημόσιες επενδύσεις - Έρχεται μεγάλη υπέρβαση και στο πλεόνασμα το 2025
-
Προεκλογική χρονιά (42)
-
FT: Η συνολική αμοιβή της Κριστίν Λαγκάρντ είναι 50% υψηλότερη από αυτήν που αναφέρει η ΕΚΤ (27)
-
Κραν Μοντανά: Aγνοείται 15χρονη Ελληνίδα - Συνεχίζεται η ταυτοποίηση των θυμάτων (14)
-
Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση των φοιτητικών καταλόγων των ΑΕΙ – Διεγράφησαν 308.605 μη ενεργοί φοιτητές (13)
-
Ουκρανία: Το στρατιωτικό επιτελείο αρνείται ότι η επίθεση κατά του καφέ και του ξενοδοχείου στην Χερσώνα έγινε από τις ουκρανικές δυνάμεις (9)
-
ΜΕΠΡΗΞΕΣ... (9)
-
Το μήνυμα Μπάφετ καθώς παραδίδει τα ηνία: "Η Berkshire έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι εδώ για άλλα 100 χρόνια" (8)
-
Άκης Σκέρτσος: Οριστικό τέλος στην ελληνική ιδιαιτερότητα του "αιώνιου φοιτητή" (6)
-
Εντός στόχων έκλεισαν οι δημόσιες επενδύσεις - Έρχεται μεγάλη υπέρβαση και στο πλεόνασμα το 2025 (6)
-
Ταχυμεταφορές: Έξι εταιρείες από τις 738 στο σύνολο συγκεντρώνουν το 70% του τζίρου της αγοράς (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ