Συνεχης ενημερωση
Μαγούλα 29/11/2023
Με την παρούσα σας γνωστοποιούμε ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση των κ.κ. μετόχων της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμος Εταιρία (Γ.Ε.ΜΗ. 122838007000), η οποία συνήλθε στην έδρα της στις 29/11/2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, έλαβε τις κατωτέρω σε περίληψη αποφάσεις.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της ε.Γ.Σ. της 29.11.2023
1. Επί του 1ου ΘΕΜΑΤΟΣ : Συμμόρφωση του καταστατικού της εταιρίας με τις διατάξεις του Ν 4548/2018 & Ν 4706/2020 με τροποποίηση, κατάργηση, συγχώνευση και αναρίθμηση του συνόλου των άρθρων του, και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο το οποίο περιλαμβάνει όλες τις μέχρι σήμερα τροποποιήσεις
Αποφασίσθηκε η συμμόρφωση του καταστατικού της εταιρίας με τις διατάξεις του Ν 4548/2018 & Ν 4706/2020 με τροποποίηση, κατάργηση, συγχώνευση και αναρίθμηση του συνόλου των άρθρων του, και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο το οποίο περιλαμβάνει όλες τις μέχρι σήμερα τροποποιήσεις.
Ειδικότερα, ως προς τα βασικά άρθρα του καταστατικού, αποφασίσθηκε η τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού, περί επωνυμίας, ώστε η επωνυμία της εταιρίας να παραμείνει ως "ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμος Εταιρία" και στις σχέσεις της εταιρίας με την αλλοδαπή η επωνυμία της να εκφράζεται στην Αγγλική γλώσσα ως "VIS Packaging Manufacturing SA", η διατήρηση του άρθρου 2 του καταστατικού, περί σκοπού, αμετάβλητου, η αναδιατύπωση του άρθρου 3 του καταστατικού, περί έδρας, στην ακριβή διεύθυνση, η διατήρηση του άρθρου 4 του καταστατικού, περί διάρκειας, αμετάβλητου, η συγχώνευση του άρθρου 5 με το άρθρο 6, περί μετοχικού κεφαλαίου, και η συνολική αναδιατύπωσή του. Αναφορικά με τα λοιπά άρθρα του καταστατικού, αποφασίσθηκε η κατάργησή τους, η συγχώνευσή τους εις τρόπον ώστε να περιορίζονται μόνον στις ελάχιστες απαιτήσεις του άρθ. 5 Ν 4548/2018 και η συνολική αναρίθμησή τους, εις τρόπον ώστε το καταστατικό να αποτελείται από 6 κεφάλαια και 22 άρθρα συνολικά (από 42 που ήταν μέχρι σήμερα).
2. Επί του 2ου ΘΕΜΑΤΟΣ : Ειδική εξουσιοδότηση για υπογραφή του πρακτικού της Γ.Σ.
Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της να υπογράψουν και να επικυρώσουν το σχετικό πρακτικό της.
Σημειώσεις :
Αναφορικά με όλα τα θέματα της τ.Γ.Σ.
Α. Συνολικός αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι / συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων : 49.937.681 που αντιστοιχούν σε ποσοστό 91,37 % καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο ανέρχεται σε 2.732.730,00 ΕΥΡΩ.
Β. (α) Κατά την συζήτηση των άνω θεμάτων παρέστησαν ή νομίμως εκπροσωπήθηκαν δύο (2) συνολικά μέτοχοι, (β) για όλα τα θέματα οι αποφάσεις ελήφθησαν με πλειοψηφία 100 % (ομόφωνα), (γ) το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των αποφάσεων είναι άμεσο.
Για την ΒΙΣ ΑΕ
Κυριάκος Σουπιωνάς
Υπεύθυνος Εταιρικών Ανακοινώσεων
-
09:06 Το... μανιφέστο Τσίπρα από την Πάτρα την ώρα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός
-
09:05 doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
08:51 Πρωθυπουργός Αυστραλίας για το αντισημιτικό μακελειό στο Σίδνεϊ: Κίνητρο μοιάζει να ήταν "η ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους"
-
08:50 Μεξικό: Δέκα νεκροί στη συντριβή μικρού επιβατικού αεροσκάφους
-
08:46 Εκτός λειτουργίας τμήμα στη Γραμμή 3 του Μετρό – Ουρές από κόσμο
-
08:42 Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό
-
08:40 Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
08:34 ΥΠΕΘΟ - ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 25/2/2026 για τις δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
-
08:32 Πιέσεις στην Ασία, με το βλέμμα σε αποτιμήσεις AI, μάκρο ΗΠΑ και Bank of Japan
-
08:25 Γαλλία: Δύο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν;
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Μεγάλη άνοδος στο μισθολογικό κόστος - Πτώση στις κενές θέσεις εργασίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (15)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (7)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (5)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (3)
-
Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό (1)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (1)
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας (1)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ