Συνεχης ενημερωση
1. Η εταιρεία ΄Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.΄, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 27 του Ν. 3556/2007 και σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης
1/434/03.07.2007 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κ. Αγγέλα Κοντογούρη, το γένος Γεωργίου Αθανασιάδη, Αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, κατέχει συνολικό αριθμό 6.841.080 μετοχών μετά δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της επί του μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας ανέρχεται σε 28,58%.
2. Η εταιρεία ΄Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.΄, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 27 του Ν. 3556/2007 και σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης 1/434/03.07.2007 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κ. Ειρήνη Αθανασιάδου του Γεωργίου, Πρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, κατέχει συνολικό αριθμό 6.761.443 μετοχών μετά δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της επί του μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας ανέρχεται σε 28,25%.
3. Η εταιρεία ΄Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.΄, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 27 του Ν. 3556/2007 και σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης 1/434/03.07.2007 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κ. Μαριέττα Αθανασιάδου του Γεωργίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, κατέχει συνολικό αριθμό 6.741.970 μετοχών μετά δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της επί του μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας ανέρχεται σε 28,17%.
-
14:35 Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
-
14:27 Αύξηση των ασφαλισμένων κατοικιών λόγω έκπτωσης ΕΝΦΙΑ - Βουτιά στις αποζημιώσεις
-
14:27 Μακελειό στο Σίδνεϊ: Η οικογένεια του δράστη στην Ινδία είχε άγνοια για τη ριζοσπαστικοποίησή του
-
14:23 Θ. Κοντογεώργης για αγρότες: Η κυβέρνηση έκανε σημαντικά βήματα, ελπίζουμε σε διάλογο και εκτόνωση μέσα στην εβδομάδα
-
14:15 Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: Καταδίκασε τη Ρωσία για καταστολή οργανώσεων που συνδέονταν με τον Ναβάλνι
-
14:11 Ο Μερτς ως Μάο, ο Τραμπ ως Χρουστσόφ
-
13:56 ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά
-
13:51 BBC: Θα αντιπαλέψει την αγωγή του Τραμπ για δυσφήμηση
-
13:50 Live οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2026
-
13:45 Δίκη υποκλοπών: ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν ως "ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων" κατέθεσε ο Κ. Βαξεβάνης
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (60)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (29)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (21)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (18)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (13)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (11)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (9)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (7)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ