Συνεχης ενημερωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε." (εφεξής: "Εταιρία") ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, ότι, σε εκτέλεση και σύμφωνα με τους όρους της από 12.06.2023 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της και της κατ' εξουσιοδότηση αυτής από 02.10.2023 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, την 13.10.2023 διέθεσε δωρεάν, με εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση, στα στελέχη της ίδιας και των θυγατρικών της εταιριών που ειδικώς αναφέρονται στην ανωτέρω απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, συνολικά 34.000 ίδιες μετοχές (κοινές ονομαστικές μετά ψήφου), συνολικής αξίας €95.540,00, η οποία προκύπτει λαμβάνοντας υπόψη την τιμή κλεισίματος €2,81 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.
Οι ως άνω ίδιες μετοχές, που διατέθηκαν δωρεάν στα ανωτέρω στελέχη με υποχρέωση διακράτησης για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών, αποκτήθηκαν από την Εταιρία δυνάμει των από 26.06.2020 και 16.06.2022 αποφάσεων της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας και των από 03.08.2020 και 06.07.2022, αντίστοιχα, αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου, με μέση τιμή κτήσης €2,31281 ανά μετοχή. Μετά και την προαναφερόμενη διάθεση, η Εταιρία κατέχει συνολικά 270.993 ίδιες μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,90% του συνόλου των μετοχών της.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13.10.2023_Δωρεάν Διάθεση Ιδίων Μετοχών
-
21:00 Δολάριο: Η χειρότερη εβδομάδα του τελευταίου 6μήνου καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα νεότερα για την οικονομία
-
20:47 Εντοπίστηκαν τέσσερις ορειβάτες χωρίς τις αισθήσεις τους στα Βαρδούσια Όρη
-
20:39 Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα
-
20:33 Όμιλος Antenna: Ένα βήμα πριν την εξαγορά της La Repubblica
-
20:30 Ρωσία: Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε πρώην διπλωμάτης με την κατηγορία ότι πούλησε κρατικά μυστικά στις ΗΠΑ
-
20:00 Πλειστηριασμοί: Ποια "επώνυμα" ακίνητα άλλαξαν χέρια το 2025
-
19:37 Axios: Έτοιμος ο Ζελένσκι για δημοψήφισμα επί του σχεδίου Τραμπ υπό τον όρο της κατάπαυσης πυρός
-
19:27 Ρωσία: Καμία συμφωνία αν δεν τηρηθούν τα "όρια" που τέθηκαν στη σύνοδο της Αλάσκας - Η Ουκρανία και οι σπόνσορές της "τορπιλίζουν" τις συνομιλίες
-
19:10 Oracle: "Βουτιά" 30% για τη μετοχή στο χειρότερο 3μηνο από το 2001 - "Άσχημο ξεκίνημα" για τους νέους CEOs
-
18:51 Παγκόσμιες συμφωνίες 4,5 τρισ. δολ. το 2025 - Η δεύτερη καλύτερη χρονιά στην ιστορία με σειρά από mega-deals
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Η Ρωσία σχεδόν διπλασιάζει τις εξαγωγές υγραερίου προς την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν φέτος, σύμφωνα με πηγές
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ
-
Σήμα Πούτιν προς ΗΠΑ για την Ουκρανία – "Συνεχίζεται ο διάλογος"
-
Η Κίνα επιβάλλει κυρώσεις σε αμερικανικές εταιρείες - Μήνυμα δυσαρέσκειας για τις πωλήσεις όπλων στην Ταϊβάν
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (17)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (13)
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς (10)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (6)
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές (6)
-
Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα (5)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (5)
-
Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον (4)
-
Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχουμε για την ώρα σε διεθνή δύναμη για τη Γάζα, καθώς θα πρέπει πιθανόν να καταφύγει ακόμη και σε στρατιωτικά μέσα (2)
-
Το σχέδιο για τη μείωση της γραφειοκρατίας (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ