Συνεχης ενημερωση
Η MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ γνωστοποιεί ότι έχει μετάσχει με περηφάνια στην κατασκευή της πρώτης Ελληνικής Φρεγάτας τύπου Belharra, H/S Κίμων (HN1), η οποία πρόκειται να καθελκυστεί στα Ναυπηγεία της Naval Group στο Lorient της Γαλλίας στις 04 Οκτωβρίου του 2023. Στην τελετή καθέλκυσης, θα παραστούν κατόπιν ειδικής προσκλήσεως, στελέχη της εταιρείας.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία έχει αναλάβει μεγάλο αριθμό παραγγελιών για εξειδικευμένο εξοπλισμό επί του σκάφους βάσει των σχεδίων / προδιαγραφών που χορήγησε η Naval Group για το σύνολο του προγράμματος που αφορά τις Ελληνικές ναυπηγήσεις. Η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει μέρος των συμβάσεων αυτών με απόλυτη επιτυχία και αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έθεσε ο πελάτης και κυρίως των ποιοτικών και άλλων απαιτήσεων. Η συμμετοχή της στο πρόγραμμα είναι σημαντική, με προοπτική περαιτέρω διεύρυνσης στο άμεσο μέλλον.
Θεωρούμε σημαντικό το γεγονός ότι ένα πρωτοπόρο project όπως αυτό των Ελληνικών φρεγατών Belharra είχε την ισχυρή συμμετοχή της Ελληνικής Βιομηχανίας και δη της εταιρείας μας. Σκοπός της Mevaco είναι να ενταχθεί στην Παγκόσμια Εφοδιαστική Αλυσίδα μεγάλων εταιρειών του χώρου, κάτι που έχει αρχίσει να σχηματοποιείται. Ευχαριστούμε την Naval Group για την άψογη τήρηση των συμφωνηθέντων και την στήριξής της καθ΄ όλη την διάρκεια του project.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Σ.Ε.Κ.Π.Υ και τον ΕΕΛΕΑΑ για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με την υλοποίηση του οράματος των Ελληνικών Εταιρειών για ευρύτερη συμμετοχή τους στα Παγκόσμια δρώμενα που αφορούν την Άμυνα, Τεχνολογία και Καινοτομία.
Η εταιρεία έχει την ισχυρή θέληση και δυνατότητα να συνεχίσει να παράγει Ελληνικά Προϊόντα, προορισμένα για κάθε αγορά με σκοπό την εδραίωση της Ελληνικής Βιομηχανίας στο Παγκόσμιο κατασκευαστικό και τεχνικό γίγνεσθαι. Το ανθρώπινο δυναμικό της, η έκταση των εγκαταστάσεων και ο πλήρης τελευταίας γενιάς μηχανολογικός εξοπλισμός, αποτελούν εχέγγυα για την άρτια ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας ανατεθεί, προσφέροντας υπεραξία στον τελικό πελάτη – χρήστη.
Από τη Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing
-
00:05 Ο Πούτιν υπενθυμίζει ότι αποτελεί απειλή για το ΝΑΤΟ
-
00:05 Ηρεμία πριν από τη γεωπολιτική καταιγίδα;
-
00:05 Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τις προβλέψεις
-
00:04 Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές
-
00:04 Ελληνική Οικονομία: Με Σχέδιο, Αξιοπιστία και Εξωστρέφεια
-
00:04 Γιατί ο Ζελένσκι έκανε έναν αρχικατάσκοπο επικεφαλής του γραφείου του
-
00:03 Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα
-
00:02 Δικό μας μοντέλο βιομηχανίας θέλουμε;
-
00:01 Μπορούμε καλύτερα
-
12/01 Κ. Κυρανάκης: O κλάδος των ΚΤΕΛ ανοίγει για κάθε ενδιαφερόμενο που πληροί τις προϋποθέσεις
-
Γιατί η McDonald's κλείνει καταστήματα στην Αττική - Τι αλλάζει
-
Επίτροπος Άμυνας ΕΕ: Αν οι ΗΠΑ καταλάβουν τη Γροιλανδία με τη βία, θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ
-
Ο Τραμπ απειλεί να αποκλείσει την Exxon Mobil από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
-
Υπό ποινική έρευνα θέτει η κυβέρνηση Τραμπ τον πρόεδρο της Fed - "Θέλουν να καθορίζουμε τα επιτόκια υπό πολιτική απειλή", απαντά ο Πάουελ
-
Πώς επηρεάζει την Τουρκία η αποσταθεροποίηση του Ιράν
-
Eurobank: Νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας για εκπαιδευτικούς του Δημοσίου
-
Διπλό θρίλερ στην Κύπρο: Ο νεκρός στη ρωσική πρεσβεία και η εξαφάνιση Ρώσου μεγιστάνα
-
Airbnb: Τι πρέπει να κάνουν ιδιοκτήτες-διαχειριστές ακινήτων για να αποφύγουν έξτρα φόρους και πρόστιμα
-
Καποδίστριας: Πόσο κόστισε και ποια τα έσοδα της ταινίας που σαρώνει στις αίθουσες
-
Τραμπ για Γροιλανδία: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα την πάρουμε - Αν επηρεάσει το ΝΑΤΟ, ας το επηρεάσει
-
Το Ιράν ξεσηκώνεται (100)
-
Επίτροπος Άμυνας ΕΕ: Αν οι ΗΠΑ καταλάβουν τη Γροιλανδία με τη βία, θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ (34)
-
Τσουνάμι Καρυστιανού σαρώνει την Αντιπολίτευση (31)
-
Γιατί η McDonald's κλείνει καταστήματα στην Αττική - Τι αλλάζει (17)
-
Τραμπ για Γροιλανδία: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα την πάρουμε - Αν επηρεάσει το ΝΑΤΟ, ας το επηρεάσει (15)
-
Η Meta καλεί την Αυστραλία να επανεξετάσει την απαγόρευση των social media για ανηλίκους (15)
-
Το ραβδί στο σακίδιο (15)
-
Κυβ. πηγές: Μικρή μειοψηφία τινάζει στον αέρα τον διάλογο - Χρησιμοποιεί τον αγροτικό αγώνα ως άλλοθι για προσωπικές ή εξωθεσμικές επιδιώξεις (14)
-
Αποχαιρέτα το Διεθνές Δίκαιο που χάνεις (14)
-
M. Καρυστιανού: "Στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχουμε και εμείς - Ο Καραχάλιος πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο" (13)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ