Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία "ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ", γνωστοποιεί προς τους κυρίους μετόχους ότι:
Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων για την Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, η οποία είχε αποφασιστεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 10ης Σεπτεμβρίου 2022.
Συγκεκριμένα η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 είχε αποφάσισε την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας έως 1.000.576,50 Ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση έως 10.005.765 νέων ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 0,10 Ευρώ και τιμής διάθεσης 0,10 Ευρώ, σύμφωνα με την από 3η Αυγούστου 2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου κατ' εξουσιοδότηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.
Κατά την περίοδο άσκησης του δικαιώματος προτίμησης (30.08.2023 - 12.09.2023), ασκήθηκαν συνολικά δικαιώματα που αντιστοιχούν σε 9.129.112 νέες κοινές άυλες ονομαστικές μετοχές, και καταβλήθηκε το ποσό των 912.911,20 Ευρώ. Κατά συνέπεια, μέσω της άσκησης δικαιωμάτων προτίμησης η εν λόγω αύξηση καλύφθηκε σε ποσοστό 91,24%.
Το σύνολο των αδιάθετων μετοχών, το οποίο ανέρχεται σε 876.653 μετοχές, θα διατεθεί σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 4 του Ν.4548/2018, με νεότερη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των αδιάθετων μετοχών από το Διοικητικό Συμβούλιο, η Εταιρεία θα δημοσιεύσει νεότερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό.
Οι Νέες Μετοχές θα αποδοθούν στους δικαιούχους επενδυτές σε άυλη μορφή με πίστωση στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών στο Σ.Α.Τ., που έχει δηλωθεί από αυτούς. Η ημερομηνία πίστωσης των Νέων Μετοχών στους λογαριασμούς των δικαιούχων επενδυτών και η έναρξη διαπραγμάτευσής τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρίας.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (40)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (16)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
