Συνεχης ενημερωση
Γνωστοποιείται, βάσει του Ν.3556/2007 (άρθρα 14 παρ.3 και 10 εδε) και της απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 1/434/3.7.2007 (άρθρο 5) σε συνδυασμό με τα άρθρα 276 (vii) και 282 του Κανονισμού του Χ.Α. ότι:
α) Ο κος Johannes Hendrikus Hubert de Mol υπόχρεος γνωστοποίησης σύμφωνα με το άρθρο 10(ε) του ν. 3556/2007, ανακοίνωσε στην Forthnet την 4η Οκτωβρίου 2007 την έμμεση αλλαγή στον έλεγχο της εταιρείας με την επωνυμία Cyrte Investment B.V. η οποία κατέχει κατά ποσοστό το 100% την εταιρεία Cyrte Investment GP I B.V. η οποία είναι μέτοχος της Forthnet, με ποσοστό 7,53% των δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet.Ως εκ τούτου το ποσοστό 7,53% (που αντιστοιχεί σε 2.902.454 μετοχές και δικαιώματα ψήφου) της Cyrte Investements GP I B.V στη Forthnet δεν αλλάζει, μόνο ο έλεγχος της ελέγχουσας εταιρίας Cyrte Investments B.V. Ο κος Johannes Hendrikus Hubert de Mol κατέχει ακριβώς τo 90% των μετοχών που εκδόθηκαν από το Ίδρυμα με την επωνυμία Stichting Administratie Kantoor Talpa Beheer (Το ίδρυμα) και έχει τον έλεγχο του Ιδρύματος. Το Ίδρυμα κατέχει σχεδόν 100% της εταιρείας Talpa Beheer B.V., η οποία κατέχει το 55% της εταιρείας TALPA CAPITAL HOLDING B.V. η οποία κατείχε το 75% της εταιρείας CYRTE INVESTMENT B.V.
Συγκεκριμένα η εταιρεία Talpa Beheer Capital Holding B.V. πούλησε στις 27/9/2007 το 75% των μετοχών που κατείχε μέχρι τότε στην εταιρεία Cyrte Investment B.V. και ως εκ τούτου , παύει να είναι έμμεσος κάτοχος των μετοχών της Forthnet, όπως κατά συνέπεια παύει να είναι έμμεσος κάτοχος των μετοχών της Forthnet και ο κος Johannes Hendrikus Hubert de Mol.
β) Το Ίδρυμα Stichting Administratie Kantoor Talpa Beheer (στο εξής το "Ίδρυμα") υπόχρεο γνωστοποίησης σύμφωνα με το άρθρο 10(ε) του ν. 3556/2007, ανακοίνωσε στην Forthnet την 4η Οκτωβρίου 2007 την έμμεση αλλαγή στον έλεγχο της εταιρείας με την επωνυμία Cyrte Investment B.V. η οποία κατέχει κατά ποσοστό το 100% την εταιρεία Cyrte Investment GP I B.V. η οποία είναι μέτοχος της Forthnet, με ποσοστό 7,53% των δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet. Ως εκ τούτου το ποσοστό 7,53% (που αντιστοιχεί σε 2.902.454 μετοχές και δικαιώματα ψήφου) της Cyrte Investements GP I B.V στη Forthnet δεν αλλάζει, μόνο ο έλεγχος της ελέγχουσας εταιρίας Cyrte Investments B.V. Συγκεκριμένα η εταιρεία Talpa Beheer Capital Holding B.V. πούλησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2007 το 75% των μετοχών που κατείχε μέχρι τότε στην εταιρεία Cyrte Investment B.V. και ως εκ τούτου, παύει να είναι έμμεσος κάτοχος των μετοχών της Forthnet. Το Ίδρυμα Stichting Administratie Kantoor Talpa Beheer ενημέρωσε για λογαριασμό του και ως μητρική εταιρεία των ελεγχόμενων ενδιάμεσων εταιρειών τις οποίες αφορά η μεταβίβαση καθώς επίσης και για λογαριασμό της σχεδόν 100% θυγατρικής και ελεγχόμενης εταιρείας Talpa Beheer B.V. καθώς και για λογαριασμό της ελεγχόμενης εταιρείας "Talpa Capital Holding B.V." (καθώς η θυγατρική του ιδρύματος, Talpa Beheer B.V., κατέχει το 55% της Talpa Capital Holding B.V.) η οποία πούλησε το ποσοστό της, όπως προαναφέρθηκε, που είχε στη μητρική εταιρεία (Cyrte Investments B.V.) του μετόχου της Forthnet (Cyrte Investment GP I B.V.)
γ) Η εταιρεία Aviva Plc υπόχρεη γνωστοποίησης σύμφωνα με το άρθρο 10(ε) του N.3556/2007, ανακοίνωσε στην Forthnet την 4η Οκτωβρίου 2007 την έμμεση αλλαγή στον έλεγχο της εταιρείας με την επωνυμία Cyrte Investment B.V. η οποία κατέχει κατά ποσοστό το 100% την εταιρείας Cyrte Investment GP I B.V. η οποία είναι μέτοχος της Forthnet, με ποσοστό 7,53% των δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet. Ως εκ τούτου το ποσοστό 7,53% της Cyrte Investments GP I B.V. (που αντιστοιχεί σε 2.902.454 μετοχές και δικαιώματα ψήφου) στη Forthnet δεν αλλάζει, μόνο ο έλεγχος της ελέγχουσας εταιρίας Cyrte Investments B.V. Συγκεκριμένα, η εταιρεία με την επωνυμία Delta Lloyd N.V. αγόρασε στις 27 Σεπτεμβρίου 2007 το 85% των μετοχών με δικαίωμα ψήφου της εταιρείας Cyrte Investments B.V. και ως εκ τούτου, απέκτησε έμμεσα τις μετοχές της Forthnet. H Aviva Plc, κατέχει έμμεσα κατά ποσοστό 92% την Delta Lloyd N.V. μέσω των εταιρειών Aviva Group Holdings Limited, Aviva International Insurance Limited, Aviva Insurance Limited, Aviva International Holdings Limited και CGU International Holdings B.V.
Ειδικότερα η εταιρεία Aviva Plc, κατέχει τo 100% της εταιρείας Aviva Group Holdings Limited, η οποία κατέχει το 100% της εταιρείας Aviva International Insurance Limited, η οποία κατέχει το 100% της εταιρείας Aviva Insurance Limited, η οποία κατέχει το 100% της εταιρείας Aviva International Holdings Limited η οποία κατέχει το 100% της εταιρείας CGU International Holdings B.V., η οποία κατέχει το 92% της εταιρείας Delta Lloyd N.V. Η εταιρεία Aviva Plc δεν ελέγχεται άμεσα ή έμμεσα από φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Η εταιρεία Aviva Plc γνωστοποίησε στη Forthnet τα παραπάνω για λογαριασμό της και ως η απώτερη μητρική εταιρεία της Delta Lloyd N.V., καθώς επίσης και για λογαριασμό των ελεγχόμενων από αυτή εταιρειών, και συγκεκριμένα των εταιρειών Aviva Group Holdings Limited, Aviva International Insurance Limited, Aviva Insurance Limited, Aviva International Holdings Limited και CGU International Holdings B.V. καθώς και της κατά 92% ελεγχόμενης εταιρείας Delta Lloyd N.V. η οποία τώρα κατέχει το 85% της Cyrte Investments B.V. Aκόμη η εταιρεία Aviva Plc γνωστοποίησε ότι κατέχει άμεσα ποσοστό 0,16% στο μετοχικό κεφάλαιο της Forthnet που αντιστοιχεί σε 62.235 μετοχές με δικαίωμα ψήφου. Eπομένως συμμετέχει συνολικά με ποσοστό 7,69% που αντιστοιχεί σε 2.964.689 δικαιώματα ψήφου στο μετοχικό κεφάλαιο της Forthnet.
-
00:05 Συμβάσεις έργου ή εξαρτημένη εργασία; Ασφαλιστικές υποχρεώσεις, τηλεργασία και πρακτικές συνέπειες για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα
-
00:05 Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας
-
00:05 EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
00:04 Τα στοιχεία ενός ισχυρού λογότυπου
-
00:04 Το ΕΚΠΑ ως πρότυπο συμπερίληψης και ακαδημαϊκής Αριστείας
-
00:04 Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
00:03 Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
00:02 Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
00:01 Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
17/12 Σουδάν: Οκτώ νεκροί εξαιτίας επιδρομής drone σε χωριό του Νότιου Κορντοφάν
-
Η τρελή απόφαση του Τραμπ που τρόμαξε τις ΗΠΑ αλλά μπορεί να πετύχει
-
Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
Η Γαλλία "αντιτίθεται σθεναρά" σε οποιαδήποτε κίνηση της ΕΕ για την επιβολή συμφωνίας με τη Mercosur
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΠΕΚΕΠΕ - Κανονικά οι πληρωμές
-
Δημοσκόπηση MRB: Στο 29,2% η ΝΔ - Τι ποσοστά θα συγκέντρωναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Γιατί το ράλι του χρυσού ήρθε για να μείνει
-
Οι 5 Έλληνες ευρωβουλευτές που καταψήφισαν το ιστορικό μπλόκο στο ρωσικό αέριο – Σε ποια ελληνικά κόμματα ανήκουν
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
Tass: Ο Όρμπαν απαρνείται την αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας της ΕΕ με αιχμή τα ρωσικά assets
-
Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος (170)
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG (54)
-
Ισχυρισμοί Πούτιν για "υστερία και ψέματα" των Ευρωπαίων στις ανησυχίες τους για "μεγάλο πόλεμο" (35)
-
Politico: Το πρόβλημα της ΕΕ δεν είναι το Βέλγιο, αλλά ο Τραμπ (23)
-
Βρετανία: 26 συμμαθητές του Φάρατζ καταγγέλλουν ότι στην εφηβεία του ήταν ανοικτά "φασίστας, ρατσιστής και αντισημίτης" (14)
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα (14)
-
Η τελική ρύθμιση για τους δανειολήπτες του ελβετικού φράγκου (13)
-
Bloomberg: Ο Ερντογάν ζητά από τον Πούτιν να πάρει πίσω τους S-400 για να ξεμπλοκάρει την αγορά των F-35 (11)
-
Νίκος Παππάς: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου - Εκτός Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ (9)
-
Τραμπ: "Ξένη τρομοκρατική οργάνωση" η Βενεζουέλα - Ανακοίνωσε τον πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ