Συνεχης ενημερωση
Κορωπί, 16 Μαΐου, 2023: Η INTRACOM DEFENSE (IDE) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση για την Άμυνα & Ασφάλεια "DEFEA 2023", η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεταξύ 9-11 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα και με την αρωγή του ΥΠΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ.
Τον εκθεσιακό χώρο της IDE επισκέφθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Αρχηγοί και αντιπροσωπείες των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας, είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν την επίσκεψη της επίσημης αντιπροσωπείας των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα Εξαγορών, Εφοδιαστικής και Τεχνολογίας του Στρατού, κου Doug Bush. Επίσης, πραγματοποίησαν συναντήσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους και στρατιωτικές αντιπροσωπείες της Γερμανίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και άλλων χωρών, καθώς και με εταιρίες της αμυντικής βιομηχανίας, στο πλαίσιο υλοποίησης νατοϊκών και άλλων διεθνών προγραμμάτων ενδιαφέροντος.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, η IDE παρουσίασε τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει στους τομείς των Ασφαλών Τακτικών Επικοινωνιών και Διοίκησης & Ελέγχου, των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ισχύος, των Μη Επανδρωμένων Συστημάτων, των Ηλεκτρονικών Πυραυλικών Συστημάτων, καθώς και τις δραστηριότητές της σε διεθνή αμυντικά προγράμματα συμπαραγωγής και την συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Έρευνας & Ανάπτυξης για την άμυνα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε ως έκθεμα το πρώτο Ελληνικό Περιπλανώμενο Πυρομαχικό, το καινοτόμο ATTALUS, το οποίο αναπτύσσεται από την IDE σε συνεργασία με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ Α.Ε.).
# # #
Σχετικά με την IDE
Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.
Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com
Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας
κα Βίκυ Ρουχωτά
Τηλέφωνο: 210-6678698
Email: vrouh@intracomdefense.com
-
00:08 Wall Street: Τεχνητή νοημοσύνη και ξερό ψωμί
-
00:07 Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
00:06 Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
00:05 Πικρή επέτειος για τον Τραμπ η εκλογή Μαμντάνι
-
00:05 Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
00:04 "Το Σπίτι μου, 3". Πώς θα μπορούσε να πετύχει, όταν τα πρώτα 2 απέτυχαν;
-
00:03 Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
00:02 Μονόδρομος το φορολογικό. Το αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση;
-
00:01 Butler: Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τον κλάδο της εστίασης
-
00:01 Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (51)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (25)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (6)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ