Συνεχης ενημερωση
Έργο ύψους 20,52 εκ. δολαρίων. ανέλαβε να υλοποιήσει η Sysware Romania - 100% θυγατρική της ALTEC, στην Ρουμανία, σε κοινοπραξία με την RomTelecom. Το έργο το ανέλαβε η Sysware Romania μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank) στη Ρουμανία, στον οποίο και αναδείχθηκε ως μειοδότρια εταιρία. Η ανάληψη του έργου καταδεικνύει για μία ακόμη φορά την δυναμική αλλά και την ικανότητα του ομίλου ALTEC να αναλαμβάνει μεγάλα έργα και στο εξωτερικό, έχοντας να ανταγωνιστεί κολοσσούς της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής. Συγκεκριμένα η κοινοπραξία Sysware Systems Integration - RomTelecom SA συμμετείχε σε 8 διαγωνισμούς για τη δημιουργία τοπικών ηλεκτρονικών δικτύων σε 246 τοπικές κοινότητες της Ρουμανίας. Η κοινοπραξία Sysware-Romtelecom ανεδείχθη μειοδότης, μετά από τεχνικοοικονομική αξιολόγηση, συνολικής συμβασιοποιημένης αξίας 20,52 εκ., δολαρίων. Το έργο αφορά στη δημιουργία υποδομών πληροφορικής και επικοινωνιών σε 246 δημαρχεία, 246 δημόσιες βιβλιοθήκες, 246 σημεία ενημέρωσης κοινού και 502 γυμνάσια. Όλες οι τοποθεσίες θα εφοδιαστούν με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό πληροφορικής και επικοινωνιών, συνδεδεμένο με Broadband Internet μέσω οπτικής ίνας και ασύρματων τεχνολογιών. Συνολικά, το έργο περιλαμβάνει 4.265 επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 642 Servers, 214 Routers, 214 Ψηφιακές Κάμερες, 214 Φωτοαντιγραφικά Μηχανήματα, 428 Εκτυπωτές, 214 Σαρωτές, 214 Πολυμηχανήματα κλπ. Με την ολοκλήρωση του έργου θα παρέχονται μία σειρά βασικών υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης καθώς και φορολογικές υπηρεσίες (ΦΠΑ) στους πολίτες των τοπικών κοινωνιών. Η ALTEC, με την προσφορά της αυτή, κατέδειξε για μια ακόμη φορά το μέγεθος και την ποιότητα της τεχνογνωσίας που διαθέτει, προσφέροντας μαζί με την RomTelecom την πλέον άρτια τεχνολογικά λύση, στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από την WORLD Bank και ο σχετικός διαγωνισμός διεξήχθη υπό την εποπτεία της. Τα τελευταία χρόνια o Όμιλος ALTEC έχει αναλάβει και ολοκληρώσει πολλά παρόμοια έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου πολλά εξ΄ αυτών έχουν ήδη παραδοθεί και τεθεί σε πλήρη λειτουργία.
-
12:11 Μειωμένη κατά 3,9% η διακίνηση εμπορευμάτων στα ελληνικά λιμάνια το β' τρίμηνο
-
12:11 Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
-
12:11 Πετρέλαιο: Kάτω από τα 60 δολάρια το brent
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (34)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ