Συνεχης ενημερωση
23/3/2023
Η SPACE HELLAS, ανακοινώνει την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) εννέα εκατομμυρίων εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (ΕUR 9.600.000), βάσει των διατάξεων του ν. 4548/2018 (άρθρα 59 έως και 74) και του ν. 3156/2013 (άρθρο 14), ως ισχύουν, για χρηματοδότηση επιλέξιμων δαπανών επενδυτικού σχεδίου στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ). Εκδότρια είναι η SPACE HELLAS και ομολογιούχοι δανειστές: α) το Ελληνικό Δημόσιο (ομολογιούχος Α) σε ποσοστό 62,5% και β) η "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (ομολογιούχος Β) σε ποσοστό 37,5%. Διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων είναι η "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ". Το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί από την εκδότρια για την υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου που αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της με σύγχρονες τεχνολογίες και με γνώμονα τις ανάγκες αυτής, στο πλαίσιο του οποίου (ψηφιακού μετασχηματισμού) θα γίνει αναβάθμιση υποδομών, αναβάθμιση δικτύου, αναβάθμιση ασφάλειας και αναβάθμιση εφαρμογών, και έχει κριθεί οριστικά επιλέξιμο για να λάβει χρηματοδότηση μέσω του ΤΑΑ. Το δάνειο θα έχει διάρκεια δέκα (10) ετών.
-
20:59 Γαλλία: Aπάτη ύψους 10 εκατ. ευρώ με την έκδοση εισιτηρίων για Λούβρο και Βερσαλλίες
-
20:42 Αλ. Σδούκου: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκβιάσει τον Γ. Στουρνάρα επειδή δεν συναινούσε στα σχέδια της για την Τράπεζα Αττικής"
-
20:37 Γερμανία: Ο Μερτς ζήτησε από τους Γερμανούς να δουλεύουν περισσότερο - "Μπορούμε να μάθουμε κάτι από την Ελλάδα σε αυτό"
-
20:35 Νετανιάχου: Ο Τραμπ δημιουργεί τις συνθήκες για μια συμφωνία με το Ιράν
-
20:31 ΕΕ: Ολοκληρώθηκε η άτυπη Σύνοδος Κορυφής για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής οικονομίας
-
20:27 WSJ: Οι ΗΠΑ έστειλαν κρυφά χιλιάδες Starlink στο Ιράν για να βοηθήσουν τους διαδηλωτές
-
20:18 Μ. Βρετανία: Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Στάρμερ
-
20:01 "Κατηφόρισαν" από τα ιστορικά υψηλά οι ευρωαγορές
-
19:50 Τραμπ: Ο επιχειρηματίας Χάρι Σάρτζεντ Γ΄ δεν έχει δικαιοδοσία να μιλά εκ μέρους της Ουάσινγκτον
-
19:46 Βρετανία, Νορβηγία και Γαλλία υπόσχονται νέα βοήθεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο Κίεβο
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε
-
JP Morgan: Σχεδόν όλοι οι οίκοι θα αναβαθμίσουν την Ελλάδα στις Ανεπτυγμένες Αγορές το 2026 – Ποιες ελληνικές μετοχές θα πάρουν το "χρυσό" εισιτήριο
-
Πώς προκύπτει το σενάριο των €3 – Οι αριθμοί πίσω από την αποτίμηση
-
Φιντάν στους FT: Οι ΗΠΑ "πρόθυμες" να ανεχθούν κάποιο βαθμό εμπλουτισμού ουρανίου από το Ιράν
-
Goldman Sachs: Στις 2.500 μονάδες βλέπει τον Γενικό Δείκτη, εκτοξεύει τις τιμές-στόχους για τις τράπεζες
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος;
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940
-
Τουρισμός: Τι δείχνουν τα early bookings για τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ
-
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αισθάνομαι ντροπή για την εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Τουρκία
-
Πώς η Ευρώπη είναι εξαρτημένη από τις ΗΠΑ (61)
-
Η "έκρηξη" των smart lockers στην Ελλάδα: 5.500 σημεία και 330.000 θυρίδες - Μάχη επενδύσεων και μεριδίων (47)
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε (45)
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940 (24)
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος; (22)
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ (15)
-
Κάτω από το 1% οι μισθωτοί που μπήκαν στο 13ωρο – Πόσες επιχειρήσεις εφάρμοσαν το 6ημερο (15)
-
Το σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα για άρση του casus belli και η δήλωση Ερντογάν για "ακανθώδη ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν" (10)
-
Ζαχάροβα: Ρώσος πολιτικός και διπλωμάτης ο "Ιβάν Καποδίστριας" - Πατριωτική υπηρεσία ότι εξελέγη κυβερνήτης της Ελλάδας (7)
-
Γ. Στουρνάρας: Στην Τράπεζα Αττικής γίνονταν περίεργα πράγματα - Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγε το ΣΔΟΕ στη γυναίκα μου (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ