Συνεχης ενημερωση
Κορωπί, 1 Μαρτίου, 2023: Η INTRACOM DEFENSE (IDE) έλαβε μέρος στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας "IDEX 2023", η οποία πραγματοποιήθηκε στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μεταξύ 20-24 Φεβρουαρίου 2023, συμμετέχοντας στο Ελληνικό Περίπτερο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών, κ. Αριστείδη Αλεξόπουλο.
Η IDE παρουσίασε τα προηγμένα προϊόντα και λύσεις της στους τομείς των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Συστημάτων Τακτικής Επικοινωνίας & Πληροφοριών και των Συστημάτων Επιτήρησης. Το περίπτερό της επισκέφθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Αντώνης Αλεξανδρίδης και ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στα ΗΑΕ, κ. Χρήστος Οικονόμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της IDE πραγματοποίησαν συναντήσεις με μεγάλες αμυντικές εταιρίες και στελέχη του κλάδου, εστιάζοντας στις δραστηριότητες της εταιρίας στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή βούληση συνεργασίας με τα ΗΑΕ και την αμυντική τους βιομηχανία.
Σχετικά με την IDE
Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.
Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com
Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας
κα Βίκυ Ρουχωτά
Τηλέφωνο: 210-6678698
Email: vrouh@intracomdefense.com
-
18:27 ΣΥΡΙΖΑ: Μετά από έξι χρόνια διάλυσης του κράτους δικαίου, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανιστεί ως θεσμικός και συναινετικός
-
18:10 Η Ρωσία κατέλαβε το 2025 5.600 τετρ.χλμ. ουκρανικού εδάφους, τη μεγαλύτερη έκταση από το 2022
-
18:08 Ροδόπη: Κροτίδα εξερράγη στα χέρια 9χρονου - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης
-
17:58 Ζελένσκι: Θα διορίσει τον Ιβασένκο επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών
-
17:56 Βρετανία: Η θερμότερη χρονιά το 2025 - "Καμπανάκι" για λειψυδρία και απαγόρευση στο πότισμα
-
17:37 Bloomberg: Κέρδη 5,5% για όσους στοιχημάτισαν ότι ο Ιησούς Χριστός δεν θα... επέστρεφε στη Γη το 2025
-
17:36 Με άλμα το ποδαρικό στο Χρηματιστήριο - Νέο ρεκόρ 16 ετών με τραπεζικό ράλι
-
17:33 Υεμένη: Βομβαρδισμοί σε βάσεις των αυτονομιστών στη Χαντραμούτ
-
17:19 Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Από "σπινθηροβόλα κεριά" ξεκίνησε η φωτιά, λένε οι Αρχές
-
17:13 Kραν Μοντανά: Η ταυτοποίηση θυμάτων θα πάρει μέρες
-
FT: Η συνολική αμοιβή της Κριστίν Λαγκάρντ είναι 50% υψηλότερη από αυτήν που αναφέρει η ΕΚΤ
-
Η έφηβη κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ κάνει την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο οικογενειακό μαυσωλείο
-
Το ανοδικό στοίχημα του 2026 είναι εδώ
-
Τίμος Δαούλας: Ο 32χρονος Έλληνας πίσω από το μεγαλύτερο hotel deal της Ιταλίας – Τα 8 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και η προσιτή κατοικία
-
Ποιοι βγαίνουν σε σύνταξη το 2026 - Όλα τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για επαγγελματίες, μισθωτούς, Δημόσιο
-
Ισχυρό ξεκίνημα του 2026 για τα πολύτιμα μέταλλα - "Εκτοξεύεται" το ασήμι, ανοδικά και ο χρυσός
-
Χρηματιστήριο: Ισχυρή άνοδος με το καλημέρα στο 2026
-
ΜΕΠΡΗΞΕΣ...
-
Εντός στόχων έκλεισαν οι δημόσιες επενδύσεις - Έρχεται μεγάλη υπέρβαση και στο πλεόνασμα το 2025
-
Το μήνυμα Μπάφετ καθώς παραδίδει τα ηνία: "Η Berkshire έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι εδώ για άλλα 100 χρόνια"
-
Προεκλογική χρονιά (39)
-
FT: Η συνολική αμοιβή της Κριστίν Λαγκάρντ είναι 50% υψηλότερη από αυτήν που αναφέρει η ΕΚΤ (26)
-
Κραν Μοντανά: Aγνοείται 15χρονη Ελληνίδα - Συνεχίζεται η ταυτοποίηση των θυμάτων (13)
-
Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση των φοιτητικών καταλόγων των ΑΕΙ – Διεγράφησαν 308.605 μη ενεργοί φοιτητές (12)
-
ΜΕΠΡΗΞΕΣ... (9)
-
Ουκρανία: Το στρατιωτικό επιτελείο αρνείται ότι η επίθεση κατά του καφέ και του ξενοδοχείου στην Χερσώνα έγινε από τις ουκρανικές δυνάμεις (7)
-
Το μήνυμα Μπάφετ καθώς παραδίδει τα ηνία: "Η Berkshire έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι εδώ για άλλα 100 χρόνια" (6)
-
Εντός στόχων έκλεισαν οι δημόσιες επενδύσεις - Έρχεται μεγάλη υπέρβαση και στο πλεόνασμα το 2025 (6)
-
Ταχυμεταφορές: Έξι εταιρείες από τις 738 στο σύνολο συγκεντρώνουν το 70% του τζίρου της αγοράς (6)
-
Άκης Σκέρτσος: Οριστικό τέλος στην ελληνική ιδιαιτερότητα του "αιώνιου φοιτητή" (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ