Συνεχης ενημερωση
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε." και τον διακριτικό τίτλο "ΝΑΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ" (εφεξής ως "Εταιρεία"), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 7ης Δεκεμβρίου 2022, αποφάσισε:
(α) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 507.200€ Ευρώ, με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Εταιρείας κατά 0,08 Ευρώ, ήτοι από 0,60 Ευρώ σε 0,68 Ευρώ και
(β) την ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των 507.200€ Ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Εταιρείας κατά 0,08 Ευρώ, ήτοι από 0,68 Ευρώ σε 0,60 Ευρώ, και την επιστροφή - καταβολή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους της Εταιρείας.
Μετά την ως άνω ισόποση αύξηση και μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 3.804.000,00 Ευρώ και διαιρείται σε 6.340.000 κοινές, ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,60 Ευρώ εκάστης.
Την 09.01.2023 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό
Καταχώρισης 3408815, η με αριθμό 2871250ΑΠ/09-01-2023 (ΑΔΑ: ΨΝΛΡ46ΜΤΛΡ-6ΒΞ), απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, µε την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου 2023, ενημερώθηκε για την ισόποση αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αντίστοιχη αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας και την επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών προς τους μετόχους ποσού 0,08 Ευρώ ανά μετοχή.
Κατόπιν των ανωτέρω, από την 12.01.2023 οι μετοχές της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τελική ονομαστική αξία 0,60 Ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών προς τους μετόχους ποσού 0,08 Ευρώ ανά μετοχή.
Από την ίδια ημερομηνία η τιμή εκκίνησης των μετοχών της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. σε συνδυασμό με την υπ αριθ. 26 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. όπως ισχύει.
Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την 13.01.2023 (record date – ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων).
Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου (0,08 Ευρώ ανά μετοχή) ορίζεται η 18.01.2023.
Η επιστροφή του κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί μέσω της ALPHA BANK ως ακολούθως:
1. Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ATHEXCSD και τις σχετικές αποφάσεις της.
2. Ειδικά στις περιπτώσεις καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της ALPHA BANK.
Επιπρόσθετα, τα στοιχεία επικοινωνίας της πληρώτριας Τράπεζας ALPHA BANK είναι τα ακόλουθα: Τμήμα Εταιρικών Πράξεων, Λεωφόρος Αθηνών 103, Αθήνα 104 47, τηλ. 210 3436704, αρμόδια κα. Εύη Απίστολα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στο τηλ. 210-6686101.
-
22:01 Γουίτκοφ: Παραγωγικές και εποικοδομητικές οι συναντήσεις Ουκρανίας με ΗΠΑ και Ευρωπαίους στη Φλόριντα
-
21:38 Σουδάν: Πλήγμα με drone σε αγορά του Νταρφούρ - Δέκα νεκροί
-
21:04 Νέες κινητοποιήσεις αγροτών: Κλείνουν τη Δευτέρα τις σήραγγες των Τεμπών - Ανοίγουν την Τρίτη τους δρόμους για ΙΧ
-
20:36 Τηλεφωνική επικοινωνία Στάρμερ-Τραμπ με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία
-
20:23 Οι πολιτικές ακροβασίες της Μελόνι
-
20:00 Με το όπλο παρά πόδα στην Καραϊβική
-
19:46 Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά - Πλημμύρισαν κόσμο οι εμπορικοί δρόμοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
-
19:29 Αίγυπτος: Σταθερά αντίθετη στο βίαιο εκτοπισμό Παλαιστινίων από τη Γάζα
-
19:16 Νέα κατάληψη τάνκερ από τις ΗΠΑ ανοιχτά της Βενεζουέλας
-
19:03 Οζ. Οζέλ: Ύμνοι σε Ελλάδα – Βουλγαρία για τιμές, "σκληρά λόγια" για την Τουρκία
-
Η εφορία σαρώνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς
-
Η Βουλγαρία στο ευρώ - Επιτέλους
-
Κρεμλίνο διαψεύδει Ζελένσκι - Δεν προετοιμάζεται απευθείας συνάντηση ΗΠΑ - Ρωσίας - Ουκρανίας
-
Ισραήλ: Το συμβούλιο ασφαλείας ενέκρινε τη δημιουργία 19 ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
-
Μυτιλήνη: Νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο συνδέει τη Λέσβο με το επίνειο της πόλης του Αδραμυτίου
-
Μ. Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης - Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών
-
Ένα ελληνικό καφέ στην Κωνσταντινούπολη
-
Οζ. Οζέλ: Ύμνοι σε Ελλάδα – Βουλγαρία για τιμές, "σκληρά λόγια" για την Τουρκία
-
Στα αζήτητα τα χειμερινά εξοχικά - Σε άνοδο τα θερινά
-
Τουρισμός: Τα πρώτα σημάδια της ζήτησης για το 2026
-
Ανοίγει δίαυλος απευθείας συνομιλιών Ευρώπης - Ρωσίας - "Ευπρόσδεκτη" η διάθεση του Πούτιν να συνομιλήσει με το Μακρόν, λέει η γαλλική προεδρία (50)
-
Μ. Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης - Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών (32)
-
Η εφορία σαρώνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς (21)
-
Στο "κάδρο" ο αγροτοσυνδικαλιστής Κ. Ανεστίδης – Ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις 122.000 ευρώ με ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (14)
-
2025: Η χρονιά που οι τζίροι "βγήκαν στο φως" (9)
-
Το κρέας βάζει φωτιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι (9)
-
Μ. Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται, δεν έχω σκεφτεί τι μορφή θα έχει - Εργάζεται ήδη επιτροπή "σοφών" (8)
-
Η Βουλγαρία στο ευρώ - Επιτέλους (7)
-
ΠΑΣΟΚ: Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη διαιρεί την κοινωνία σε δύο Ελλάδες - Tων λίγων που καλοπερνούν και των πολλών που αγκομαχούν (6)
-
Η Ευρώπη εξακολουθεί να μην θέλει να πληρώσει για να σώσει την Ουκρανία (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ