Συνεχης ενημερωση
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 7ης Δεκεμβρίου 2022 το σύνολο των μετοχών που κατατέθηκαν ήταν 5.054.916 ήτοι το 79,73% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.
Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι ενέκριναν τα ακόλουθα:
- Την ετήσια Οικονομική Έκθεση της Εταιρείας και του Ομίλου της εταιρικής χρήσης 2022 (01.07.2021 - 30.06.2022) μετά των ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (εταιρικών και ενοποιημένων) της εν λόγω εταιρικής χρήσεως, των σχετικών ετήσιων Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών, καθώς και την Έκθεση των Ανεξάρτητων μη Εκτελεστικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 7ης Δεκεμβρίου 2022.
- Τη συνολική διαχείριση κατά το άρθρο 108 του Ν. 4548/2018 της χρήσεως 01.07.2021 – 30.06.2022 καθώς και την απαλλαγή των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη.
- Την Έκθεση Αποδοχών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 112 Ν. 4548/2018 για την περίοδο 01.07.2021 έως 30.06.2022 και την Έκθεση του Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο της πληρότητας των πληροφοριών που περιλαμβάνει η Έκθεση Αποδοχών Σύμφωνα με το άρθρο 112 του Ν. 4548/2018.
- Την επιλογή της εταιρείας "Σ.Ο.Λ. Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ" Φωκ. Νέγρη 3, Αθήνα, για τον έλεγχο της χρήσης 01.07.2021 – 30.06.2022 και συγκεκριμένα τους ορκωτούς ελεγκτές λογιστές κο. Βάϊο Ριζούλη του Αχιλλέα με Αρ. Μητ. ΣΟΕΛ 22041 ως τακτικό και ως αναπληρωματικό τον κο. Άγγελο Κ. Διονυσόπουλο, με ΑΜ ΣΟΕΛ 39101.
- Την καταβολή ως μέρισμα του ποσού των 634.000 € ήτοι € 0,10 ανά μετοχή. Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να ορίσει την ημερομηνία αποκοπής και πληρωμής του μερίσματος και να προβεί στις ανάλογες δημοσιεύσεις.
- Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού της διαφοράς υπέρ το άρτιο ποσού 507.200€ με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,08€.
- Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 507.200€ και την επιστροφή στους μετόχους ποσού 507.200€ με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,08€. Επίσης εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να ορίσει την ημερομηνία αποκοπής και πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου προς τους δικαιούχους και να προβεί στις δέουσες δημοσιεύσεις.
- Την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού με τη συμπλήρωση των παρακάτω μεταβολών του μετοχικού κεφαλαίου:
λα) Με την από 07.12.2022 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξάνεται κατά ποσό 507.200€ με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,08€. Έτσι το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 4.311.200,00 € και διαιρείται σε 6.340.000 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,68 € ανά μετοχή.
λβ) Με την από 07.12.2022 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μειώνεται κατά ποσό 507.200€ με επιστροφή μετρητών στους μετόχους ποσού 507.200€ με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,08€. Έτσι το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 3.804.000,00€ και διαιρείται σε 6.340.000 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,60 € ανά μετοχή.
-
22:01 Γουίτκοφ: Παραγωγικές και εποικοδομητικές οι συναντήσεις Ουκρανίας με ΗΠΑ και Ευρωπαίους στη Φλόριντα
-
21:38 Σουδάν: Πλήγμα με drone σε αγορά του Νταρφούρ - Δέκα νεκροί
-
21:04 Νέες κινητοποιήσεις αγροτών: Κλείνουν τη Δευτέρα τις σήραγγες των Τεμπών - Ανοίγουν την Τρίτη τους δρόμους για ΙΧ
-
20:36 Τηλεφωνική επικοινωνία Στάρμερ-Τραμπ με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία
-
20:23 Οι πολιτικές ακροβασίες της Μελόνι
-
20:00 Με το όπλο παρά πόδα στην Καραϊβική
-
19:46 Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά - Πλημμύρισαν κόσμο οι εμπορικοί δρόμοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
-
19:29 Αίγυπτος: Σταθερά αντίθετη στο βίαιο εκτοπισμό Παλαιστινίων από τη Γάζα
-
19:16 Νέα κατάληψη τάνκερ από τις ΗΠΑ ανοιχτά της Βενεζουέλας
-
19:03 Οζ. Οζέλ: Ύμνοι σε Ελλάδα – Βουλγαρία για τιμές, "σκληρά λόγια" για την Τουρκία
-
Η εφορία σαρώνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς
-
Η Βουλγαρία στο ευρώ - Επιτέλους
-
Κρεμλίνο διαψεύδει Ζελένσκι - Δεν προετοιμάζεται απευθείας συνάντηση ΗΠΑ - Ρωσίας - Ουκρανίας
-
Ισραήλ: Το συμβούλιο ασφαλείας ενέκρινε τη δημιουργία 19 ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
-
Μυτιλήνη: Νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο συνδέει τη Λέσβο με το επίνειο της πόλης του Αδραμυτίου
-
Μ. Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης - Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών
-
Ένα ελληνικό καφέ στην Κωνσταντινούπολη
-
Οζ. Οζέλ: Ύμνοι σε Ελλάδα – Βουλγαρία για τιμές, "σκληρά λόγια" για την Τουρκία
-
Στα αζήτητα τα χειμερινά εξοχικά - Σε άνοδο τα θερινά
-
Τουρισμός: Τα πρώτα σημάδια της ζήτησης για το 2026
-
Ανοίγει δίαυλος απευθείας συνομιλιών Ευρώπης - Ρωσίας - "Ευπρόσδεκτη" η διάθεση του Πούτιν να συνομιλήσει με το Μακρόν, λέει η γαλλική προεδρία (50)
-
Μ. Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης - Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών (32)
-
Η εφορία σαρώνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς (21)
-
Στο "κάδρο" ο αγροτοσυνδικαλιστής Κ. Ανεστίδης – Ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις 122.000 ευρώ με ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (14)
-
2025: Η χρονιά που οι τζίροι "βγήκαν στο φως" (9)
-
Το κρέας βάζει φωτιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι (9)
-
Μ. Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται, δεν έχω σκεφτεί τι μορφή θα έχει - Εργάζεται ήδη επιτροπή "σοφών" (8)
-
Η Βουλγαρία στο ευρώ - Επιτέλους (7)
-
ΠΑΣΟΚ: Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη διαιρεί την κοινωνία σε δύο Ελλάδες - Tων λίγων που καλοπερνούν και των πολλών που αγκομαχούν (6)
-
Η Ευρώπη εξακολουθεί να μην θέλει να πληρώσει για να σώσει την Ουκρανία (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ