Συνεχης ενημερωση
Ο Όμιλος DIONIC, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική συνεχούς επιχειρηματικής ανάπτυξης και διείσδυσης σε νέες αγορές, προχωρά στην ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας DIONIC BULGARIA LLC. Με στόχο τη γεωγραφική επέκταση και την επίτευξη μεγαλύτερων περιθωρίων κέρδους, η DIONIC BULGARIA LLC έχει ως αντικείμενο τη σταδιακή επέκταση και ανάπτυξη των επιχειρηματικών και εμπορικών δραστηριοτήτων της DIONIC στη Βουλγαρία. Σημειώνεται ότι η DIONIC PARTICIPATIONS S.A., μία 100% θυγατρική της DIONIC Α.Β.Ε.Ε., συμμετέχει κατά 95% στην DIONIC BULGARIA LLC, ενώ το μετοχικό κεφάλαιο της δεύτερης ανέρχεται σε 200.000 λέβα (~ 100.000 ευρώ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδρυση της DIONIC BULGARIA LLC είναι η επιτυχής κατάληξη έρευνας αγοράς στην περιοχή των Βαλκανίων, που διήρκεσε για περισσότερα από δύο χρόνια. Αποτελεί το πρώτο βήμα του Ομίλου στη γεωγραφική επέκτασή του κατά την οποία θα μεταφέρει την αποκτηθείσα εμπειρία και οργάνωση σε άλλες χώρες.
Με έδρα τη Σόφια, η DIONIC BULGARIA LLC θα διεισδύσει στη Βουλγαρία, απασχολώντας εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου τα οποία θα μεταφέρουν την εμπειρία και τεχνογνωσία της μητρικής σε όλα τα επίπεδα. Ήδη έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ολοκληρωμένο δίκτυο φωνής και δεδομένων που επιτρέπει την, σε πραγματικό χρόνο επικοινωνία με τη μητρική, με άμεσο και διαφανή τρόπο. Χάρη στη διασύνδεση αυτή, καθίσταται δυνατή η λειτουργία, με ενιαίο τρόπο, των συστημάτων Διαχείρισης
Επιχειρησιακών Πόρων (ERP), πελατών (CRM) και Logistics. Επίσης, εξασφαλίζεται ο κεντρικός οικονομικός έλεγχος, καθώς και η συνεχής υποστήριξη και τροφοδοσία των συστημάτων DSS (Decision Support Systems) του Ομίλου. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται η βελτιωμένη λειτουργία της νεοσυσταθείσας εταιρίας και ο αποτελεσματικός έλεγχος της.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου DIONIC για δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων, μέσω της σύναψης στρατηγικών συμφωνιών, της διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά και της ανάδειξης της DIONIC σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
-
22:50 Άνοδος άνω του 1% για το πετρέλαιο εν μέσω αυξημένων γεωπολιτικών ανησυχιών
-
22:37 Ένταση στη συνάντηση Στάρμερ-Χέρτζογκ: Ειπώθηκαν σκληρά πράγματα, λέει ο Ισραηλινός πρόεδρος
-
22:24 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί εναντίον του ακροδεξιού πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα
-
22:05 Σ. Φάμελλος από ΔΕΘ: To όραμα και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα
-
21:48 Κοντά στα ιστορικά υψηλά ο χρυσός με το βλέμμα στα επιτόκια της Fed
-
21:47 Πρωθυπουργός Κατάρ: "Κρατική τρομοκρατία" η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Θα υπάρξει απάντηση
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (183)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (41)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
