Συνεχης ενημερωση
Ο Νοέμβριος του 2022, πιστοποίησε με τον πλέον καταλυτικό τρόπο, την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στο νέο προϊοντικό μείγμα και την τιμολογιακή πολιτική του Ομίλου JUMBO.
- Ο προτελευταίος μήνας του έτους, έκλεισε για τον Όμιλο με μια νέα εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων κατά +24% περίπου, σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021.
Αναλυτικά η πορεία των πωλήσεων ανά χώρα:
Ελλάδα
Τον Νοέμβριο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +12% περίπου σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021.
Συνολικά για το 11μηνο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +13% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό 11μηνο.
Κύπρος
Οι πωλήσεις κατά τον Νοέμβριο του 2022 αυξήθηκαν κατά +21% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα συνεχίζοντας την εντυπωσιακή δυναμική τους πορεία.
Συνολικά οι πωλήσεις, στην Κύπρο, για το 11μηνο του 2022 είναι αυξημένες κατά +23% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό 11μηνο.
Βουλγαρία
Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά +84% περίπου τον Νοέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα όπου τα καταστήματα λειτουργούσαν για πρώτη φορά με ελέγχους πιστοποιητικών στους εισερχόμενους πελάτες.
Οι πωλήσεις των καταστημάτων, στη Βουλγαρία, για το 11μηνο του 2022 να είναι αυξημένες κατά +12% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό 11μηνο.
Ρουμανία:
Οι πωλήσεις του δικτύου σημείωσαν αύξηση της τάξης του +43% περίπου τον Νοέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα όπου για πρώτη φορά τα καταστήματα λειτούργησαν με ελέγχους πιστοποιητικών στους εισερχόμενους πελάτες.
- Επίσης, ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο υπερ- κατάστημα στην πόλη Sibiu, φτάνοντας το δίκτυο των καταστημάτων Jumbo στη Ρουμανία στα 16.
Συνολικά οι πωλήσεις, στην αγορά της Ρουμανίας, για το 11μηνο του 2022, είναι αυξημένες κατά +6% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό 11μηνο.
Έκτακτη Χρηματική Διανομή
Όπως έχει ανακοινωθεί, τo Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου JUMBO ενέκρινε στις 17 Οκτωβρίου 2022 την καταβολή έκτακτης χρηματικής διανομής ποσού ¤ 0,3850 ανά μετοχή για το 2022.
Ως ημερομηνία αποκοπής έκτακτης χρηματικής διανομής έχει οριστεί η 9η Δεκεμβρίου 2022 και η καταβολή θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2022.
-
00:05 Συμβάσεις έργου ή εξαρτημένη εργασία; Ασφαλιστικές υποχρεώσεις, τηλεργασία και πρακτικές συνέπειες για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα
-
00:05 Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας
-
00:05 EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
00:04 Τα στοιχεία ενός ισχυρού λογότυπου
-
00:04 Το ΕΚΠΑ ως πρότυπο συμπερίληψης και ακαδημαϊκής Αριστείας
-
00:04 Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
00:03 Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
00:02 Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
00:01 Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
17/12 Σουδάν: Οκτώ νεκροί εξαιτίας επιδρομής drone σε χωριό του Νότιου Κορντοφάν
-
Η τρελή απόφαση του Τραμπ που τρόμαξε τις ΗΠΑ αλλά μπορεί να πετύχει
-
Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
Η Γαλλία "αντιτίθεται σθεναρά" σε οποιαδήποτε κίνηση της ΕΕ για την επιβολή συμφωνίας με τη Mercosur
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG
-
Δημοσκόπηση MRB: Στο 29,2% η ΝΔ - Τι ποσοστά θα συγκέντρωναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΠΕΚΕΠΕ - Κανονικά οι πληρωμές
-
Γιατί το ράλι του χρυσού ήρθε για να μείνει
-
Οι 5 Έλληνες ευρωβουλευτές που καταψήφισαν το ιστορικό μπλόκο στο ρωσικό αέριο – Σε ποια ελληνικά κόμματα ανήκουν
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
Tass: Ο Όρμπαν απαρνείται την αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας της ΕΕ με αιχμή τα ρωσικά assets
-
Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος (170)
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG (57)
-
Ισχυρισμοί Πούτιν για "υστερία και ψέματα" των Ευρωπαίων στις ανησυχίες τους για "μεγάλο πόλεμο" (35)
-
Politico: Το πρόβλημα της ΕΕ δεν είναι το Βέλγιο, αλλά ο Τραμπ (23)
-
Βρετανία: 26 συμμαθητές του Φάρατζ καταγγέλλουν ότι στην εφηβεία του ήταν ανοικτά "φασίστας, ρατσιστής και αντισημίτης" (14)
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα (14)
-
Η τελική ρύθμιση για τους δανειολήπτες του ελβετικού φράγκου (13)
-
Bloomberg: Ο Ερντογάν ζητά από τον Πούτιν να πάρει πίσω τους S-400 για να ξεμπλοκάρει την αγορά των F-35 (11)
-
Νίκος Παππάς: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου - Εκτός Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ (9)
-
Τραμπ: "Ξένη τρομοκρατική οργάνωση" η Βενεζουέλα - Ανακοίνωσε τον πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ