Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 31-Οκτ-2022 17:58

  Cpi: Ανακοίνωση περί σχολιασμού οικονομικών καταστάσεων/ εκθέσεων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  CPI: Ισχυρές Επιδόσεις – Ορατές Αποδόσεις

  Αθήνα 31 Οκτωβρίου 2022 (EXAE: ΣΠΙ, RIC: CPIr.AT, Bloomberg: CPI.GA)

  Βασικά στοιχεία των αποτελεσμάτων

  Η εταιρεία παρουσίασε 80% αύξηση στα καθαρά κέρδη τα οποία ανήλθαν στα 207 χιλ. ευρώ. Τα κέρδη αυξάνουν ενώ παράλληλα συνεχίζεται η εξυγίανση της εταιρείας γεγονός που δείχνει την σωστή κατεύθυνση και οι αποδόσεις είναι πλέον ορατές.

  Βελτιωμένη εικόνα και στην λειτουργική κερδοφορία EBITDA που ανήλθε στο 1,1 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 32%. Η αύξηση αποτυπώνει με σαφήνεια τη δυναμική της εταιρείας, των ανθρώπων της και του οικοσυστήματος που έχει δημιουργηθεί.

  Αύξηση 9,6% παρουσίασαν τα μεγέθη της εταιρείας κατά την οικονομική χρήση 1/7/2021 – 30/6/2022 με τα έσοδα να διαμορφώνονται στα 18,01 εκ. ευρώ έναντι 16,44 εκ. ευρώ την προηγούμενη χρήση. Η συμμετοχή των υπηρεσιών στο σύνολο των εσόδων της εταιρείας παραμένει σταθερή άνω του 20%.

  Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CPI Aρης Παπαθάνος, ανέφερε: "Η προηγούμενη χρονιά έκλεισε σαφώς με αυξημένα μερίδια στην αγορά και με υλοποίηση σημαντικών έργων. Πετύχαμε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας, τους συνεργάτες, τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας. Σε αυτούς τους άξονες θα στηρίξουμε την επιτυχία μας και την τρέχουσα χρήση που εξελίσσεται στο 4μηνο μέχρι στιγμής θετικά και σύμφωνα με τους στόχους ανάπτυξης που έχουμε θέσει"

  H CPI προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ροής εργασιών. Οι λύσεις που διαθέτει, απευθύνονται στις αγορές της Εκτύπωσης και Ψηφιοποίησης, της Εποπτείας και Ασφάλειας, της Λιανικής και Τιμολόγησης (Φορολογικοί μηχανισμοί, e-invoicing, Point Of Sale) και της Εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors). Παράλληλα, η CPI προσφέρει υπηρεσίες outsourcing όπως Διαχείριση Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων, έχοντας πολύ μεγάλο αριθμό συμβολαίων, καθώς και Υπηρεσίες Υποστήριξης σε μεγάλους Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς παρέχοντας υπηρεσίες βάσει SLA (Service Level Agreement) ή υλοποιώντας projects για λογαριασμό τους.

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ