Πέμπτη, 15-Σεπ-2022 16:04

CPI: Στο 30,266% το ποσοστό του Χρήστου Παπαθάνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007:

CPI Ανώνυμος Εταιρεία

Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών

15 Σεπτεμβρίου 2022

Γνωστοποίηση ρυθμιζόμενης πληροφορίας σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007

Γνωστοποίηση για μεταβολή   ποσοστού μετόχων σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου

Η εταιρεία CPI Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών (η "Εκδότρια") γνωστοποιεί στο κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ότι  ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας  Χρήστος Παπαθάνος του Αριστείδη (Υπόχρεο Πρόσωπο με βάση τον Κανονισμό ΕΕ 596/2014), σύμφωνα με την από 14/9/2022 γνωστοποίησή του προς την εταιρεία προέβη την 13/9/2022 μέσω του Συνδεόμενου Νομικού Προσώπου BANSARA TRADING LTD σε πώληση 60.000 κοινών μετοχών με δικαιώματα ψήφου της CPI Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών, έναντι τιμήματος Ευρώ 0,604 ανά μετοχή και συνολικής αξίας 36.260 Ευρώ.

Συνεπεία της ως άνω μεταβίβασης επήλθε μείωση στα συνολικά δικαιώματα ψήφου του Μετόχου Χρήστου Παπαθάνου  η οποία αναλύεται ως εξής:

Μετά την Πώληση            Πριν την Πώληση

Aμεσα Δικαιώματα                                                                         0,579%                        0,579%

Έμμεσα Δικαιώματα μέσω Bansara Trading Ltd                                29,687%                      30,281%

Σύνολο δικαιωμάτων                                                                 30,266%                         30,860%