Συνεχης ενημερωση
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. (η Εταιρία) ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 3556/2007, Ν.3340/2005, την απόφαση 1/434/03.07.2007, την εγκύκλιο 33, την απόφαση 3/347/12.07.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τις κατωτέρω συναλλαγές υπόχρεων προσώπων, απόρροια της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης της Εταιρείας Allianz S.E. που ξεκίνησε την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα Ελλάδος 08:00 π.μ. και έληξε την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.
- Ο κύριος Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, προέβη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 σε πώληση 3.204.364 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση ο κύριος Χρήστος Γεωργακόπουλος δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Η κυρία Αντωνία Γεωργακοπούλου, πρόσωπο συνδεδεμένο κατά την έννοια του Νόμου 3340/2005 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας, κύριο Χρήστο Γεωργακόπουλο, προέβη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 σε πώληση 1.882.344 Κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση η κυρία Αντωνία Γεωργακοπούλου δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Η κυρία Ελένη Γεωργακοπούλου, πρόσωπο συνδεδεμένο κατά την έννοια του Νόμου 3340/2005 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας, κύριο Χρήστο Γεωργακόπουλο, προέβη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 σε πώληση 1.149.832 Κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση η κυρία Ελένη Γεωργακοπούλου δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Η κυρία Χρυσάνθη Γεωργακοπούλου, πρόσωπο συνδεδεμένο κατά την έννοια του Νόμου 3340/2005 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας, κύριο Χρήστο Γεωργακόπουλο, προέβη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 σε πώληση 939.718 Κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση η κυρία Χρυσάνθη Γεωργακοπούλου δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Ο κύριος Νίκος Χαλκιόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, προέβη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 σε πώληση 453.350 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση ο κύριος Νίκος Χαλκιόπουλος δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Ο κύριος Στέφανος Βερζοβίτης, Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, προέβη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 σε πώληση 131.636 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση ο κύριος Στέφανος Βερζοβίτης δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Η κυρία Αγγέλα Ευθύμογλου, πρόσωπο συνδεδεμένο κατά την έννοια του Νόμου 3340/2005 με τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, κύριο Στέφανο Βερζοβίτη, προέβη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 σε πώληση 132.000 Κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση η κυρία Αγγέλα Ευθύμογλου δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Ο κύριος Γεώργιος Διαμαντόπουλος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, προέβη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 σε πώληση 100.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση ο κύριος Γεώργιος Διαμαντόπουλος δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Ο κύριος Χαράλαμπος Βαξεβάνης, Διευθυντής Λογιστηρίου της Εταιρίας, προέβη την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 σε πώληση 2.982 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση ο κύριος Χαράλαμπος Βαξεβάνης δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
- Ο κύριος Μηνάς Τζωρτζάκης, πρόσωπο συνδεδεμένο κατά την έννοια του Νόμου 3340/2005 με την υπεύθυνη αναλογίστρια της Εταιρίας, κυρία Αντωνία Μονογυιού, προέβη την Δευτέρα 1 Αυγούστου σε πώληση 5.000 Κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, έναντι 7,80 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω μεταβίβαση ο κύριος Μηνάς Τζωρτζάκης δεν κατέχει πλέον μετοχές της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
-
00:07 Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
00:06 Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
00:05 Η Ευρώπη πρέπει να σκεφτεί πιο έξυπνα το μεταναστευτικό
-
00:04 Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
00:03 Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
00:02 Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν;
-
00:01 Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
15/12 Γερμανικά ΜΜΕ: "Μικρά βήματα σε μακρύ δρόμο" η πρόοδος που επιτεύχθηκε στις συνομιλίες του Βερολίνου για την Ουκρανία
-
15/12 Λιβύη: Η συμφωνία με την Τουρκία στερείται νομικής νομιμότητας, λέει ο πρόεδρος της Βουλής
-
15/12 Λουκασένκο: Ο Μαδούρο είναι ευπρόσδεκτος να εγκατασταθεί στη Λευκορωσία
-
Πάνω από 5 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο του "Έλληνα Εσκομπάρ" - Συνελήφθη στην Κατερίνη
-
Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία"
-
Χιλιάδες νέες κατοικίες "ρίχνουν" στην αγορά κατασκευαστές λόγω Golden Visa
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
Αντίστροφη μέτρηση για τους "ξεχασιάρηδες" του ΓΕΜΗ – Από 1ης/1/2026 έρχονται πρόστιμα έως 100.000 ευρώ
-
Ποιες χώρες στην Ευρώπη δίνουν 13η σύνταξη και ποιες έξτρα επίδομα στις συντάξεις
-
Δημοσκόπηση: To 75% των Ουκρανών απορρίπτει τις παραχωρήσεις εδαφών για τη λήξη του πολέμου
-
Ουκρανός αξιωματούχος: Κούσνερ και Γουίτκοφ ζητούν από το Κίεβο να παραδώσει στη Μόσχα εδάφη υπό ουκρανικό έλεγχο
-
Φρικτό μαχαίρι;
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση; (101)
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών (56)
-
Ρωσία: Αγωγή κατά του Euroclear - Ζητά 229 δισ. δολ. (38)
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές (28)
-
Ευρωπαίοι προς ΗΠΑ: Για τις εδαφικές παραχωρήσεις θα αποφασίσουν οι Ουκρανοί και μόνο μετά τις εγγυήσεις ασφαλείας (18)
-
Χιλιάδες νέες κατοικίες "ρίχνουν" στην αγορά κατασκευαστές λόγω Golden Visa (14)
-
Βαρόμετρο GPO: Στο 28% η ΝΔ με πτώση, ανεβαίνει ξανά η Πλεύση Ελευθερίας - Πρόσωπα της χρονιάς Κ. Μητσοτάκης, Κ. Πιερρακάκης, Αλ. Τσίπρας (13)
-
Οι κινήσεις της κυβέρνησης μετά το "όχι" των αγροτών στον διάλογο - Αναζητούνται λύσεις στον "γόρδιο δεσμό" (13)
-
Ολική επαναφορά (13)
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ