Συνεχης ενημερωση
Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2022 ενέκρινε τη δωρεάν διάθεση 200.000 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κατά το άρθρο 114 του νόμου 4548/2018.
Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση της Συνέλευσης θα διατεθούν 100.000 ίδιες μετοχές στον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και από 50.000 ίδιες μετοχές σε έκαστο εκ των Αναπληρωτών Διευθυνόντων Συμβούλων της Εταιρείας κ.κ. Πέτρο Τζ. Τζαννετάκη και Ιωάννη Ν. Κοσμαδάκη.
Η Εταιρεία θα διαθέσει στους τρεις εκτελεστικούς Συμβούλους ίδιες μετοχές που ευρίσκονται στο χαρτοφυλάκιό της και έχουν αποκτηθεί στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 17ης Ιουνίου 2020 προγράμματος έναντι μέσης τιμής κτήσης Ευρώ 13,52 ανά μετοχή.
Οι ίδιες μετοχές που θα διατεθούν στους δικαιούχους είναι κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου και ενσωματώνουν όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται στο Ν. 4548/2018 και το καταστατικό της Εταιρείας. Δεν υφίσταται υποχρέωση διακράτησης εκ μέρους των δικαιούχων για τις μετοχές που θα τους διατεθούν.
Μαρούσι, 1 Ιουλίου 2022
Το Διοικητικό Συμβούλιο
-
09:45 ΕΒΕΠ: Σημαντικό βήμα οικονομικής διπλωματίας η υπογραφή Επιμελητηριακής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος - Αλγερίας
-
09:34 Το νέο σχολείο που μπαίνουν αύριο οι μαθητές - Τι αλλάζει με το πρώτο κουδούνι
-
09:27 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα €68 εκατ. τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη, αυξημένα 24%
-
09:24 Eύβοια: Πώς εξελίσσεται η μετασεισμική ακολουθία – Συνεχίζονται οι αυτοψίες
-
09:17 Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD
-
09:15 Πολωνία: Drone χτύπησε κτίριο κατοικιών στο Wyryki
-
09:14 Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία
-
09:10 Νεπάλ: Ο στρατός προχωρά σε καταστολή διαδηλώσεων εν μέσω αυξανόμενης πολιτικής αβεβαιότητας
-
09:00 "Πόρτα" Ανδρουλάκη στις προσκλήσεις Μητσοτάκη- Ναι σε μέτρα- Όχι, σε συγκυβέρνηση
-
08:55 Γαλλία: Ο "survivor" Λεκορνί αναλαμβάνει ανήμερα των κινητοποιήσεων - Το προφίλ του δεν περιορίζεται στον "Μακρονισμό"
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (16)
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (15)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (12)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (4)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (4)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (2)
-
Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD (1)
-
Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία (1)
-
Γαλλία: Ο "survivor" Λεκορνί αναλαμβάνει ανήμερα των κινητοποιήσεων - Το προφίλ του δεν περιορίζεται στον "Μακρονισμό" (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
