Συνεχης ενημερωση
Κορωπί, 14 Ιουνίου 2022: H INTRACOM DEFENSE (IDE) τιμήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA) με το Βραβείο "Έρευνας - Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης". Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Υπουργών της Κυβέρνησης και εκπροσώπων φορέων.
Το βραβείο παρέλαβε από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως και τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, κ. Ιωάννη Μπρατάκο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός.
Ο κ. Τρουλλινός ευχαρίστησε τους παριστάμενους λέγοντας:
"Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης, Κύριοι Υπουργοί, Κύριε Πρόεδρε του ΕΒΕΑ, κυρίες και κύριοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμή που κάνετε στους, άνω των 450, εργαζόμενους της Intracom Defense, με την απονομή αυτού του βραβείου.
Η Intracom Defense παράγει καινοτομία και τεχνολογία σε ελληνικό έδαφος και από την ίδρυσή της έχει εισφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν. Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα, με το 95% όμως να έχει εξαγωγικό προσανατολισμό.
Σήμερα η Intracom Defense, όπως και όλος ο κλάδος της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς στο πλαίσιο των εθνικών δαπανών για την άμυνα που επιβάλλουν οι γεωπολιτικές συνθήκες, είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσπάθεια για την ένταξη των ελληνικών επιχειρήσεων στα τρέχοντα εξοπλιστικά προγράμματα.
Μέσα από την αφοσίωσή μας στις σταθερές αξίες και τη δέσμευσή μας στην αριστεία, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε με θεμέλιο την ποιότητα και την καινοτομία, και να δημιουργούμε όχι μόνο για την εταιρία αλλά ΚΑΙ για την Ελλάδα."
Αξίζει να σημειωθεί ότι η IDE αξιολογήθηκε από το ΕΒΕΑ για τις σύγχρονες υποδομές, τα εξειδικευμένα εργαστήρια και το υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό της, που συντελούν στην ανάπτυξη, παραγωγή και πιστοποίηση καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας.
# # #
Σχετικά με την IDE
Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.
Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com
Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας
κα Βίκυ Ρουχωτά
Τηλέφωνο: 210-6678698
Email: vrouh@intracomdefense.com
-
00:08 Wall Street: Τεχνητή νοημοσύνη και ξερό ψωμί
-
00:07 Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
00:06 Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
00:05 Πικρή επέτειος για τον Τραμπ η εκλογή Μαμντάνι
-
00:05 Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
00:04 "Το Σπίτι μου, 3". Πώς θα μπορούσε να πετύχει, όταν τα πρώτα 2 απέτυχαν;
-
00:03 Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
00:02 Μονόδρομος το φορολογικό. Το αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση;
-
00:01 Butler: Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τον κλάδο της εστίασης
-
00:01 Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (56)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (25)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (15)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (6)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ