Συνεχης ενημερωση
Λοιπές Ανακοινώσεις
Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στο πλαίσιο της άμεσης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, η εταιρεία "ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε." ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της θυγατρικής εταιρείας ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. στην οποία συμμετέχει η εκδότρια με ποσοστό 97,51%, και έχει ως αντικείμενο την κατασκευή και εκμετάλλευση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμές Πηγές Ενέργειας, αποφάσισε στη συνεδρίαση της 6ης Μαΐου 2022 τη συγχώνευση με απορρόφηση των θυγατρικών εταιρειών "ΑΙΟΛΙΚΟ ΒΙΑΝΝΟΥ Α.Ε." και "ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΑΘΟΥ Α.Ε.".
Οι εταιρείες "ΑΙΟΛΙΚΟ ΒΙΑΝΝΟΥ Α.Ε." και "ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΑΘΟΥ Α.Ε." έχουν ομοειδή αντικείμενο δραστηριότητας με τη μητρική τους εταιρεία και το ποσοστό της μητρικής "ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε." στην "ΑΙΟΛΙΚΟ ΒΙΑΝΝΟΥ Α.Ε." ανέρχεται σε 99,7% και στην "ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΑΘΟΥ Α.Ε." σε 99%.
Το παραπάνω αποφασίστηκε στα πλαίσια της επίτευξης μικρότερου κόστους λειτουργίας, τη βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.
Η εν λόγω συγχώνευση θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4601/2019 και του άρθρου 54 του Ν.4172/2013. Ως ισολογισμός μετασχηματισμού θα οριστεί ο ισολογισμός της 31/12/2021 και θα οριστεί ανεξάρτητος ορκωτός ελεγκτής λογιστής για την πιστοποίηση της αξίας των περιουσιακών στοιχείων.
-
09:26 Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός"
-
09:19 Επιτετραμμένος πρεσβείας ΗΠΑ: "Πραγματικά σημαντικός παίκτης" η Ελλάδα - Χωρίς τον ηγετικό της ρόλο, ο Κάθετος Διάδρομος δεν θα ήταν εφικτός
-
09:13 Ισραήλ: Ο Μπεν Γκβιρ απορρίπτει διαταγή της δικαιοσύνης να τρέφονται καλύτερα οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι - "Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των εχθρών μας" λέει ο Νετανιάχου
-
09:08 Πυρηνικά Ιράν: Συνάντηση Αραγτσί - Γκρόσι στην Αίγυπτο
-
09:04 Μαδούρο: "Διέταξα την ανάπτυξη 25.000 ανδρών και γυναικών" στα σύνορα
-
09:00 Συνάντηση Αμπάς - Στάρμερ στο Λονδίνο
-
09:00 Metlen: Αύξηση τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα 3,6 δισ. ευρώ - Στα 254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
08:54 Ταϊλάνδη: Ένα χρόνο στη φυλακή πρέπει να εκτίσει ο μεγιστάνας, πρώην πρωθυπουργός, Τακσίν Σιναουάτρα
-
08:49 Εντολή εκκένωσης της πόλης της Γάζας εξέδωσε ο στρατός του Ισραήλ εν όψει νέας επιχείρησης
-
08:45 Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: "Πράγματα λιγότερο σοβαρά που γίνονται στο σπίτι, τα λένε εγκλήματα"
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (18)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (3)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (2)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (2)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
