Συνεχης ενημερωση
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε." και τον διακριτικό τίτλο "ΝΑΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ" (εφεξής ως "Εταιρεία"), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 7ης Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισε:
(α) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 443.800€ Ευρώ, με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Εταιρείας κατά 0,07 Ευρώ, ήτοι από 0,60 Ευρώ σε 0,67 Ευρώ και
(β) την ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των 443.800€ Ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Εταιρείας κατά 0,07 Ευρώ, ήτοι από 0,67 Ευρώ σε 0,60 Ευρώ, και την επιστροφή - καταβολή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους της Εταιρείας.
Μετά την ως άνω ισόποση αύξηση και μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 3.804.000,00 Ευρώ και διαιρείται σε 6.340.000 κοινές, ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,60 Ευρώ εκάστης.
Την 09.12.2021 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης (ΚΑΚ) 2745425, η με αριθμό πρωτοκόλλου 2544209 /09-12-2021 (ΑΔΑ:ΨΜΑΙ46ΜΤΛΡ-Μ7Η), απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, µε την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίαση της 20/12/2021 ενημερώθηκε για την ισόποση αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αντίστοιχη αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας και την επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών προς τους μετόχους ποσού 0,07 Ευρώ ανά μετοχή.
Κατόπιν των ανωτέρω, από την 05.01.2022 οι μετοχές της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τελική ονομαστική αξία 0,60 Ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών προς τους μετόχους ποσού 0,07 Ευρώ ανά μετοχή.
Από την ίδια ημερομηνία η τιμή εκκίνησης των μετοχών της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. σε συνδυασμό με την υπ αριθ. 26 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. όπως ισχύει.
Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την 07.01.2022 (record date – ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων).
Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου (0,07 Ευρώ ανά μετοχή) ορίζεται η 12.01.2022.
Η επιστροφή του κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί μέσω της ALPHA BANK ως ακολούθως:
1. Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ATHEXCSD και τις σχετικές αποφάσεις της.
2. Ειδικά στις περιπτώσεις καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της ALPHA BANK.
Επιπρόσθετα, τα στοιχεία επικοινωνίας της πληρώτριας Τράπεζας ALPHA BANK είναι τα ακόλουθα: Τμήμα Εταιρικών Πράξεων, Λεωφόρος Αθηνών 103, Αθήνα 104 47, τηλ. 210 3436704, αρμόδια κα. Εύη Απίστολα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στο τηλ. 210-6686101.
-
18:57 Stoiximan: Νέος Head of Marketing ο Αντώνης Πολυχρόνης
-
18:48 Mattel: Kυκλοφορεί μια Barbie στο φάσμα του αυτισμού
-
18:47 Γέλεν: H έρευνα κατά Πάουελ θα πρέπει να ανησυχήσει την αγορά
-
18:45 Μερτς: Ελπίδες για υπογραφή εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-Ινδίας στα τέλη Ιανουαρίου
-
18:43 Ουκρανία: Οι απώλειες αμάχων αυξήθηκαν απότομα το 2025 - Πιο αιματηρός χρόνος από το 2022, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος
-
18:39 Σουηδία: Θα δαπανήσει 440 εκατ. δολάρια για μη επανδρωμένα στρατιωτικά συστήματα
-
18:36 Ιράν: Διαδηλωτές υπέρ της κυβέρνησης στην Τεχεράνη - Εκατοντάδες έως χιλιάδες οι νεκροί
-
18:35 M. Καρυστιανού: "Στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχουμε και εμείς - Ο Καραχάλιος πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο"
-
18:32 Η Alphabet ξεπέρασε τα 4 τρισ. δολάρια σε κεφαλαιοποίηση
-
18:25 Βόρεια Μακεδονία: Συνελήφθη 54χρονος για την επίθεση στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια
-
Γιατί η McDonald's κλείνει καταστήματα στην Αττική - Τι αλλάζει
-
Ο Τραμπ απειλεί να αποκλείσει την Exxon Mobil από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
-
Υπό ποινική έρευνα θέτει η κυβέρνηση Τραμπ τον πρόεδρο της Fed - "Θέλουν να καθορίζουμε τα επιτόκια υπό πολιτική απειλή", απαντά ο Πάουελ
-
Επίτροπος Άμυνας ΕΕ: Αν οι ΗΠΑ καταλάβουν τη Γροιλανδία με τη βία, θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ
-
Πώς επηρεάζει την Τουρκία η αποσταθεροποίηση του Ιράν
-
Καποδίστριας: Πόσο κόστισε και ποια τα έσοδα της ταινίας που σαρώνει στις αίθουσες
-
Διπλό θρίλερ στην Κύπρο: Ο νεκρός στη ρωσική πρεσβεία και η εξαφάνιση Ρώσου μεγιστάνα
-
Airbnb: Τι πρέπει να κάνουν ιδιοκτήτες-διαχειριστές ακινήτων για να αποφύγουν έξτρα φόρους και πρόστιμα
-
Eurobank: Νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας για εκπαιδευτικούς του Δημοσίου
-
Τραμπ για Γροιλανδία: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα την πάρουμε - Αν επηρεάσει το ΝΑΤΟ, ας το επηρεάσει
-
Το Ιράν ξεσηκώνεται (81)
-
Τσουνάμι Καρυστιανού σαρώνει την Αντιπολίτευση (29)
-
Επίτροπος Άμυνας ΕΕ: Αν οι ΗΠΑ καταλάβουν τη Γροιλανδία με τη βία, θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ (19)
-
Τραμπ για Γροιλανδία: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα την πάρουμε - Αν επηρεάσει το ΝΑΤΟ, ας το επηρεάσει (15)
-
Η Meta καλεί την Αυστραλία να επανεξετάσει την απαγόρευση των social media για ανηλίκους (14)
-
Γιατί η McDonald's κλείνει καταστήματα στην Αττική - Τι αλλάζει (13)
-
Το ραβδί στο σακίδιο (13)
-
Αποχαιρέτα το Διεθνές Δίκαιο που χάνεις (13)
-
Στον…αέρα ακόμη οι συναντήσεις Κ. Μητσοτάκη - αγροτών στο Μαξίμου (12)
-
Διπλό θρίλερ στην Κύπρο: Ο νεκρός στη ρωσική πρεσβεία και η εξαφάνιση Ρώσου μεγιστάνα (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ