Συνεχης ενημερωση
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" και τον διακριτικό τίτλο "PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE Α.Ε." (καλουμένη εφεξής χάριν συντομίας ως "Εταιρεία"), σε συνέχεια της σχετικής από 03.12.2021 ανακοίνωσής της, πληροφορεί το επενδυτικό κοινό αναφορικά με τα τελικά στοιχεία από την εφαρμογή κατά το δεύτερο έτος του εγκεκριμένου Προγράμματος Χορήγησης Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών σε επιλεγμένα στελέχη της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών, το οποίο θεσπίστηκε δυνάμει της από 16.01.2020 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνέχεια της χορηγηθείσας από την Α' Επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ων μετόχων της 25ης Μαΐου 2018 σχετικής εξουσιοδοτήσεως, τα ακόλουθα :
1. Κατά το χρονικό διάστημα από 01.11.2021 έως 15.11.2021, τριάντα πέντε (35) στελέχη της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών προέβησαν σε έγγραφη δήλωση για την άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών, ενώ κατέθεσαν εμπροθέσμως έως την 30.11.2021 το σχετικό ποσό στον επ' ονόματι της Εταιρείας τηρούμενο ειδικό τραπεζικό λογαριασμό.
2. Συνολικά διατέθηκαν 110.355 κοινές, ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας 0,47 Ευρώ εκάστης.
3. Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανήλθε σε 1,70 Ευρώ ανά μετοχή.
4. Η καταβολή σε μετρητά του τιμήματος για την αγορά των ανωτέρω μετοχών ολοκληρώθηκε εμπροθέσμως και ανήλθε σε 187.603,50 Ευρώ.
5. Την 14.12.2021 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης (ΚΑΚ) 2749238 δια της Διεύθυνσης Εταιρειών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ως αρμόδιας Εποπτεύουσας Αρχής, το από 03.12.2021 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου και η από 13.12.2021 Έκθεση του άρθρου 20 του Ν. 4548/2018 του Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή κ. Κωσταντίνου Νιφορόπουλου (ΑΕ ΣΟΕΛ 16541) της εταιρείας ορκωτών Λογιστών με την επωνυμία "ΩΡΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε." σχετικά με την πιστοποίηση της καταβολής της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, κατά το ποσό των 187.603,50 Ευρώ με την καταβολή μετρητών και την έκδοση 110.355 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με ονομαστική αξία 0,47 Ευρώ και τιμή διάθεσης 1,70 Ευρώ δι' εκάστη μετοχή.
Σημειώνεται ότι, κατόπιν της ως άνω αυξήσεώς του, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον στο ποσό των 5.646.540,52 Eυρώ, διαιρούμενο σε 12.013.916 κοινές, ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,47 Ευρώ εκάστης.
6. Η Εταιρεία θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό εν γένει πλαίσιο, προκειμένου οι νέες μετοχές να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
7. Υπεύθυνοι για τη σύνταξη του παρόντος εντύπου παροχής πληροφοριών και την ακρίβεια του περιεχομένου αυτού είναι οι:
Α. Σαντούκας Ζαφείρης, Προϊστάμενος Λογιστηρίου, Λεωφ. Συγγρού 199, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210 9301200.
Β. Αφσάρογλου Βαρτάν, Προϊστάμενος Υπηρεσίας εξυπηρέτησης μετόχων, Λεωφ. Συγγρού 199, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210 9301200.
Το πληροφοριακό σημείωμα μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από τα γραφεία της "PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" στη Νέα Σμύρνη Αττικής, Λεωφ. Συγγρού αριθ. 199, Τ.Κ. 171 21 και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (http://www.profilesw.com).
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (κ. Αφσάρογλου Βαρτάν, τηλ. 210 9301200).
Νέα Σμύρνη, 17 Δεκεμβρίου 2021
Για την "PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE Α.Ε."
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (40)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (19)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
