Συνεχης ενημερωση
Η Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" και το διακριτικό τίτλο "PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE A.E." (εφεξής "Εταιρεία"), κατ΄ εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και ειδικότερα του άρθρου 49 του ν. 4548/2018, του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και του κατ' εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 1052/2016 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί ότι την 23η Σεπτεμβρίου 2021 η Εταιρεία προέβη στην αγορά 2.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 5,8267 Ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 11.653,40 Ευρώ και την 24η Σεπτεμβρίου 2021 η Εταιρεία προέβη στην αγορά 1.600 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 5,6700 Ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 9.072,00 Ευρώ, σε εκτέλεση της από 07.05.2020 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας και της από 02.06.2020 σχετικής αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, καθώς και με την από 16.11.2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δυνάμει της οποίας αποφασίσθηκε εκ νέου η επανέναρξη εφαρμογής του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών.
-
19:31 Δανία: Η κυβέρνηση απαγόρευσε σε ανηλίκους κάτω των 15 ετών την πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα
-
19:11 Επικράτησαν οι πωλητές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια - "Βουτιά" 12,5% η Rightmove
-
19:03 Οι ΗΠΑ κατηγορούν το Ιράν για απόπειρα δολοφονίας της πρεσβευτή του Ισραήλ στο Μεξικό
-
18:55 ΗΠΑ: Σε χαμηλό 3,5 ετών η καταναλωτική εμπιστοσύνη τον Νοέμβριο
-
18:53 ΟΠΑΠ: Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. το σχέδιο διάσπασης και η μεταφορά της έδρας στο Λουξεμβούργο
-
18:38 Ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία στη Βουλή τα μέτρα φορολογικών ελαφρύνσεων που είχαν εξαγγελθεί στη ΔΕΘ
-
18:12 Αποχωρεί από υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ο Ευ. Τουρνάς - Δεν θα αντικατασταθεί
-
17:57 Το πρωτοσέλιδο του Κεφαλαίου της 08/11/2025
-
17:57 Reuters: Ο αμερικανικός στρατός θα αγοράσει 1 εκατ. drones
-
17:54 ΗΠΑ-δημοσιονομική παράλυση: Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν σε αμερικανικά αεροδρόμια
-
Η βιταμίνη που αποδεδειγμένα μας κρατά νεότερους όσο γερνάμε και μπορούμε να τη βρούμε εύκολα
-
Ξεκινά πρόωρα φέτος η Black Friday – Η προσπάθεια για ανάκτηση τζίρων
-
Ε. Μυτιληναίος: "Οι Αμερικανοί μας ζητούν το γάλλιο – δεν είναι δυνατόν να λείψω από την επόμενη μέρα της Metlen"
-
Θα πούμε "Hos geldiniz" στους Τούρκους;
-
Citi: Τι βλέπει για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου, οι τιμές-στόχοι και η πορεία της κερδοφορίας σε βάθος τριετίας
-
John Ardill (αντιπρόεδρος ExxonMobil): Τα χρονοδιαγράμματα και οι στόχοι των γεωτρήσεων στην Ελλάδα - Tι θα γίνει με την Κρήτη - Tα μηνύματα
-
Το "βαθύ κράτος" ξαναχτυπά
-
Ρωσία: Ζητεί διευκρινήσεις μετά τις δηλώσεις Βούτσιτς για πωλήσεις πυρομαχικών στην ΕΕ - "Μας είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα το κάνουν"
-
Σταθερός σαν τσιμέντο, ευέλικτος σαν tech εταιρεία
-
Alpha Bank: Στα 703,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο - Προμέρισμα 111 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο
-
Το "βαθύ κράτος" ξαναχτυπά (125)
-
Οι πολίτες αποκτούν αυτόματα Προσωπικό Αριθμό - 5 εκατ. πολίτες έχουν ήδη λάβει (32)
-
Λ. Αυγενάκης: Η Κρήτη δεν είναι πρωταθλήτρια στις παράνομες επιδοτήσεις - Να σταματήσει η στοχοποίηση (19)
-
Τα παθήματα γίνονται μαθήματα; (14)
-
Η Ευρώπη και ο Νομικισμός της - Πώς η Ευρώπη εγκλωβίστηκε στους κανόνες της (10)
-
Θα πούμε "Hos geldiniz" στους Τούρκους; (8)
-
Μασκ: Ανοίγει ο δρόμος για να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος - Πράσινο φως της Tesla στο πακέτο αμοιβών του (7)
-
Η Ουκρανία εντείνει τις επιθέσεις κατά ρωσικών δυνάμεων στη Ντομπροπίλια για να μειώσει την πίεση στο Ποκρόβσκ (4)
-
Ν. Καραχάλιος: Ο Νίκος Νικολόπουλος με έφερε σε επαφή με την Καρυστιανού - Της είπα πως θα βοηθήσω χωρίς αμοιβή (4)
-
Σ. Φάμελλος: "Ανησυχητικές" οι εξελίξεις στα ενεργειακά (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ