Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 17-Σεπ-2021 16:56

  Intracom: Ορισμός των μελών της νέας επιτροπής αποδοχών & υποψηφιοτήτων και συγκρότηση αυτής σε σώμα

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παιανία, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" και διακριτικό τίτλο "Intracom Holdings" (εφεξής η "εταιρεία"), γνωστοποιεί ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 8ης Σεπτεμβρίου 2021, ορίστηκε νέα τετραμελής Επιτροπή Αποδοχών & Υποψηφιοτήτων αποτελούμενη από τέσσερα Μη Εκτελεστικά Μέλη Δ.Σ. εκ των οποίων τρία (3) Ανεξάρτητα κατά την έννοια των διατάξεων του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020, ως ακολούθως:

  1. Ιωάννης Κ. Τσούμας, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
  2. Αδαμαντίνη Κ. Λάζαρη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
  3. Διονυσία Δ. Ξηρόκωστα, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
  4.  Ιωάννης - Μιχαήλ Π. Μαυροφρύδης, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

  Η νέα Επιτροπή Αποδοχών & Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή της την 16η Σεπτεμβρίου 2021, συγκροτήθηκε σε σώμα και όρισε ως Πρόεδρό της την κα Αδαμαντίνη Λάζαρη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

  Η θητεία των ως άνω Μελών της Επιτροπής Αποδοχών & Υποψηφιοτήτων θα είναι ίσης διάρκειας με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου δηλαδή τετραετής, λήγουσα την 30.06.2025, δυνάμενη να παραταθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ