Συνεχης ενημερωση
Η Performance Technologies A.E στο πλαίσιο της έγκυρης πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 20.09.2021 αρχίζει η διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 151.450 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την άσκηση του α' προγράμματος διαθέσεως μετοχών (stock options plan) από τον Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Διονύσιο Χιντζίδη, σε τιμή διάθεσης 0,30 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με την από 03.08.2020 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και της σχετικής από 04/08/2021 απόφασης του ΔΣ της Εταιρείας.
Την 28-8-2021 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) διά της Διεύθυνσης Εταιρειών & Γ.Ε.ΜΗ. του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ως αρμόδιας Εποπτεύουσας Αρχής, η πιστοποίηση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των € 45.435€ με την έκδοση 151.450 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 η κάθε μία και η αλλαγή του σχετικού άρθρου του καταστατικού της Εταιρείας. Κατόπιν της αύξησης, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων δεκαοκτώ χιλιάδων και εκατόν τριάντα δυο ευρώ (€ 1.218.132) διαιρούμενο σε τέσσερα εκατομμύρια εξήντα χιλιάδες τετρακόσιες σαράντα (4.060.440) κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας τριάντα (0,30) λεπτών η κάθε μία.
Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. στη συνεδρίασή της, της 16.09.2021 ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση των ως άνω 151.450 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-9947100, ir@performance.gr κα Δήμητρα Κοντού).
-
07:41 Τι εισέπραξαν, πόσα αποζημίωσαν και τι επένδυσαν οι ασφαλιστικές εταιρείες
-
07:39 Στην αγορά Suezmax μετά από 10 χρόνια ο Θανάσης Μαρτίνος
-
07:39 Πυρά πρώην υφ. Δικαιοσύνης και ανώτατου δικαστή κατά της κυβερνητικής διάταξης για τη συνεπιμέλεια: "Κακότεχνη και μη αναγκαία"
-
07:38 Αγορά Κατοικίας: Αλλάζει η "γεωγραφία" της ζήτησης
-
07:38 "Ζεσταίνεται" στην ελληνική αγορά η βιομηχανία υπηρεσιών για εξορύξεις - Το παράδειγμα της Hyperion
-
07:30 Πώς οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι θα αποφύγουν τη φορολόγηση με το τεκμαρτό σύστημα
-
07:30 Πλειστηριασμοί: Έρχονται σφυριά για τέσσερα γνωστά ξενοδοχεία
-
07:30 Η νέα πυρηνική στρατηγική του Κρεμλίνου εντείνει την απειλή προς τη Δύση
-
07:30 Η "βουτιά" του Bitcoin δεν είναι το τέλος των κρυπτονομισμάτων
-
00:07 Bitcoin και Μέταλλα για… γερά νεύρα
-
Πώς μπορούμε να χάσουμε λίπος, αλλά όχι μυϊκή μάζα - Τι να προσέξουμε όσο μεγαλώνουμε σύμφωνα με τους ειδικούς
-
Σύγκρουση Μακρόν με το μπλοκ Μερτς - Μελόνι και σειρά χωρών της ΕΕ για το όραμα του "Made in Europe"
-
Μήπως είναι ώρα να τελειώνουμε με τους φόρους των μνημονίων;
-
Ο Μασκ "τράβηξε την πρίζα" και έφερε χάος στον ρωσικό στρατό
-
Σούπερ μάρκετ: Συμφωνία διάσωσης για τη ροδίτικη αλυσίδα Σπανός με επενδυτή τον Κρητικό – Οι όροι
-
Η Κομισιόν θα απαγορεύσει σε εταιρείες την καταστροφή απούλητων ρούχων και υποδημάτων
-
Entitlement Mentality
-
Ανεκτέλεστα και ενέργεια με φόντο ΒΟΑΚ
-
Δράμα: Διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο Παρανεστίου - Διποτάμων - Πρασινάδας
-
Πότε αναστέλλεται, πότε μειώνεται και πότε παρακρατείται η σύνταξη στους εργαζόμενους συνταξιούχους
-
Μήπως είναι ώρα να τελειώνουμε με τους φόρους των μνημονίων; (84)
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα (17)
-
Εφορία: Πώς θα εντοπιστούν τα αδήλωτα ενοίκια (14)
-
Brain Gain: Το δέντρο που δεν σώζει το δάσος του δημογραφικού (14)
-
Entitlement Mentality (13)
-
Επίθεση Τραμπ για το σόου του Bad Bunny στο Super Bowl: Φρικτό, από τα χειρότερα που έγιναν ποτέ (12)
-
Σύγκρουση Μακρόν με το μπλοκ Μερτς - Μελόνι και σειρά χωρών της ΕΕ για το όραμα του "Made in Europe" (11)
-
Προσπάθεια Ανδρουλάκη και ΠΑΣΟΚ για "διάσωση" μέσω διεύρυνσης- Ανακοινώσεις και ονόματα (7)
-
Δηκτική απάντηση Ευ Βενιζέλου στην Κυβέρνηση για άρθρο 86 (5)
-
Αυτή την εικόνα πως θα την ανατρέψουμε; (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ