Συνεχης ενημερωση
Η Performance Technologies A.E στο πλαίσιο της έγκυρης πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 20.09.2021 αρχίζει η διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 151.450 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την άσκηση του α' προγράμματος διαθέσεως μετοχών (stock options plan) από τον Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Διονύσιο Χιντζίδη, σε τιμή διάθεσης 0,30 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με την από 03.08.2020 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και της σχετικής από 04/08/2021 απόφασης του ΔΣ της Εταιρείας.
Την 28-8-2021 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) διά της Διεύθυνσης Εταιρειών & Γ.Ε.ΜΗ. του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ως αρμόδιας Εποπτεύουσας Αρχής, η πιστοποίηση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των € 45.435€ με την έκδοση 151.450 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 η κάθε μία και η αλλαγή του σχετικού άρθρου του καταστατικού της Εταιρείας. Κατόπιν της αύξησης, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων δεκαοκτώ χιλιάδων και εκατόν τριάντα δυο ευρώ (€ 1.218.132) διαιρούμενο σε τέσσερα εκατομμύρια εξήντα χιλιάδες τετρακόσιες σαράντα (4.060.440) κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας τριάντα (0,30) λεπτών η κάθε μία.
Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. στη συνεδρίασή της, της 16.09.2021 ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση των ως άνω 151.450 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-9947100, ir@performance.gr κα Δήμητρα Κοντού).
-
09:03 Πολιτική κόντρα Κυβέρνησης- Ευ. Βενιζέλου με φόντο (και) τη Συνταγματική Αναθεώρηση
-
08:59 Κέρδη στην Ασία με οδηγό τον ιαπωνικό Nikkei: Συνέχεια στο μετεκλογικό ράλι και νέο ρεκόρ
-
08:51 Οι θέσεις με τις οποίες προσέρχεται ο Κ. Μητσοτάκης στη συνάντηση κορυφής με τον Ταγίπ Ερντογάν
-
08:40 Λαβρόφ: "Μένει ακόμη πολύς δρόμος" στις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία
-
08:32 Copernicus: Ο φετινός Ιανουάριος ήταν ο 5ος θερμότερος στην ιστορία, παρά τα κύματα ψύχους στο βόρειο ημισφαίριο
-
08:29 "Καμία φθορά δημόσιας περιουσίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο", αναφέρουν οι Πρυτανικές Αρχές
-
08:27 Η Ρωσία διαμηνύει ότι θα χρειαστεί επίσης εγγυήσεις ασφαλείας για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
-
08:24 Ολοκληρώθηκαν σε μόλις 2 μήνες τα έργα αποκατάστασης στην περιοχή της Πάτρας-Αχαΐας, με δωρεά από το Ίδρυμα Coca-Cola HBC
-
08:21 Ρούμπιο: Μετά τη σύνοδο του Μονάχου για την ασφάλεια, θα ταξιδέψει σε Ουγγαρία και Σλοβακία
-
08:20 Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο"
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα
-
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. 6 δεδομένα και 5 ερωτήσεις, για ένα κακό που μπορούμε ακόμη να αποφύγουμε
-
Bitcoin και Μέταλλα για… γερά νεύρα
-
Κρ. Χατζηµηνάς (Ιδρυτής THEON & EFA GROUP): Το ελληνικό success story στην παγκόσµια αµυντική βιοµηχανία
-
Γιατί η αγορά συνεχίζει να "ποντάρει" στην Coca-Cola HBC
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες
-
ΑρρένΑ: Εκρηκτική αύξηση τζίρου 85% μετά τον Ολυμπιακό – Οι προσδοκίες από τη νέα "πρέσβειρα" Μ. Σάκκαρη
-
Αγορά Κατοικίας: Αλλάζει η "γεωγραφία" της ζήτησης
-
ΑΒ Βασιλόπουλος: Η "πολιορκία" της Θεσσαλονίκης – Ποιο είναι το πλάνο
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα (25)
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο" (4)
-
Κρατισμός χωρίς γραφειοκρατία γίνεται; (3)
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης (2)
-
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. 6 δεδομένα και 5 ερωτήσεις, για ένα κακό που μπορούμε ακόμη να αποφύγουμε (2)
-
Πώς οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι θα αποφύγουν τη φορολόγηση με το τεκμαρτό σύστημα (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ