Συνεχης ενημερωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Ν. 3556/2007
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΛΙΜΠΑΡ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL A.E. (εφεξής "η Εταιρεία") ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 και των κατ εφαρμογή αυτού Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της εν γένει κείμενης νομοθεσίας και κατόπιν της από 02/08/2021 γνωστοποίησης συναλλαγών που υπέβαλε στην Εταιρεία, ο κ. Λιμπαρίτ Κεβορκιάν του Παύλου, με την ιδιότητά του ως υπόχρεο πρόσωπο (Μέτοχος μετά των αναλογούντων δικαιωμάτων ψήφου με ποσοστό άνω του 5%), την 29/07/2021 διέθεσε προς πώληση 14.545 κοινές ονομαστικές μετοχές μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας με συνδικαιούχο την κα Μάιντα Τζιρακιάν του Λυμπαρέτ καθώς και 188.660 κοινές ονομαστικές μετοχές με συνδικαιούχο την κα Ανούς χα Λ. Τζιρακιάν. Πριν τις ανωτέρω μεταβολές, κατείχε το 8,12%, επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου μέσω των ανωτέρω κοινών επενδυτικών μερίδων καθώς και ατομικής επενδυτικής μερίδας και επομένως επήλθε μεταβολή μεγαλύτερη του 3% επί του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Επομένως ο κ. Λιμπαρίτ Κεβορκιάν του Παύλου είναι συνδικαιούχος 41.686 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας με συνδικαιούχο την κα Ανούς χα Τζιρακιάν του Αριστακές, και δικαιούχος 2.414 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας μέσω ατομικής επενδυτικής μερίδας.
Κατόπιν της από 02/08/2021 γνωστοποίησης συναλλαγών που υπέβαλε στην Εταιρεία, η κα Ανούς χα Τζιρακιάν του Αριστακές, με την ιδιότητά της ως υπόχρεο πρόσωπο (Μέτοχος μετά των αναλογούντων δικαιωμάτων ψήφου με ποσοστό άνω του 5%), αλλά και από τα ανωτέρω, προκύπτει ότι η κα Ανούς χα Τζιρακιάν του Αριστακές, είναι συνδικαιούχος 41.686 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας με συνδικαιούχο τον ο κ. Λιμπαρίτ Κεβορκιάν του Παύλου, που αντιπροσωπεύουν το 1,37% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Πριν τις ανωτέρω μεταβολές κατείχε μέσω της κοινής επενδυτικής μερίδας με συνδικαιούχο τον κ. Λιμπαρίτ Κεβορκιάν του Παύλου το 7,56% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου και επομένως επήλθε μεταβολή μεγαλύτερη του 3% και κατήλθε του ορίου του 5% επί του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Οινόφυτα Βοιωτίας, 03.08.2021
Κεβορκιάν Λιμπαρίτ και Ανούς χα Λ.Τζιρακιάν μεταβολή ποσοστού
-
17:08 Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ χορηγεί στη Συρία 722 εκατ. δολάρια για την ανάκαμψη και την ανθρωπιστική βοήθεια
-
16:59 Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου
-
16:58 Τουσκ: Ανησυχώ πολύ για τις δηλώσεις Τραμπ σχετικά με τη Γροιλανδία - Η Πολωνία είναι εξαιρετικά πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ
-
16:54 Κύπρος - Πρώτες δηλώσεις Ν. Χριστοδουλίδη μετά τον σάλο για το βίντεο: "Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές"
-
16:51 Ανοδικά η Wall με "οδηγό" τις αμυντικές μετοχές και τα στεγαστικά ομόλογα
-
16:43 Το Σάββατο η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΔ - Αφορμή η συμπλήρωση 10 ετών ηγεσίας Κ. Μητσοτάκη
-
16:32 Σε τροχιά αποκλιμάκωσης οι αγροτικές κινητοποιήσεις - Στην Αθήνα την Τρίτη οι αγρότες με τον Πρωθυπουργό
-
16:28 Alpha Bank: Στο 29,79% το ποσοστό της UniCredit
-
16:25 Συνεδριάζει το Σάββατο το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη
-
16:17 Νέα κατάσχεση τάνκερ στην Καραϊβική από τις ΗΠΑ - Συνδέεται με τη Ρωσία
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Αεροπορικές εταιρείες σε Ντουμπάι, Τουρκία και Κατάρ ακυρώνουν πτήσεις προς το Ιράν
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (99)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (51)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (50)
-
ΕΕ: "Πράσινο φως" για τη συμφωνία Mercosur, παρά τις αντιστάσεις - Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της μετά από 25 χρόνια συνομιλιών (25)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (17)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (12)
-
Δημοσκόπηση GPO: Εκλογική ζημιά σε Νάτσιο, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα κόμμα Καρυστιανού (11)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (10)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ