Συνεχης ενημερωση
H INTRALOT, ως ενεργός και καταξιωμένος εταίρος της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας και ηγέτιδα δύναμη του κλάδου της, αναδείχτηκε μέλος της νεοσύστατης κοινότητας Global Growth Companies που δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum - WEF).
Η επίσημη ανακοίνωση για την ίδρυση αυτής της νέας κοινότητας έγινε κατά τη διάρκεια των εργασιών της διεθνούς συνάντησης "Inaugural Annual Meeting of the New Champions" του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στο Νταλιάν της Κίνας από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, στο λεγόμενο "Summer Davos", όπου συμμετείχαν πάνω από 1700 προσωπικότητες από 90 χώρες του κόσμου.
Η εν λόγω κοινότητα απαρτίζεται από τις 125 κορυφαίες επιχειρήσεις νέας γενιάς που με τη δραστηριότητά τους αναμένεται να διαμορφώσουν τις εξελίξεις στο παγκόσμιο επιχειρηματικό σκηνικό.
Το 40% των μελών προέρχεται από την Ασία, το 26% από την Ευρώπη, το 20% εδρεύει στην Αμερική και το 14% στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η έννοια των "New Champions" αντιστοιχεί στην δυνατότητά που έχουν οι εν λόγω επιχειρήσεις να επικρατήσουν στο άμεσο μέλλον ως ηγέτιδες δυνάμεις της παγκόσμιας οικονομίας, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως το επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζουν, τους αναπτυξιακούς τους δείκτες, την ηγετική θέση που έχουν στον κλάδο τους και την εν γένει υποδειγματική τους λειτουργία.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κύριος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, που συμμετείχε στη διοργάνωση, δήλωσε με την ευκαιρία αυτή: "Είναι προνόμιο αλλά και μεγάλη τιμή για την INTRALOT να αποτελεί μέρος αυτής της κοινότητας. Η επαφή με τους ηγέτες της παγκόσμιας οικονομίας ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και αποτέλεσε μια θαυμάσια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, θέσεων και πρακτικών για τη βέλτιστη λειτουργία των θεμάτων που αφορούν τις επιχειρήσεις αλλά και την κοινωνία."
-
09:26 Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός"
-
09:19 Επιτετραμμένος πρεσβείας ΗΠΑ: "Πραγματικά σημαντικός παίκτης" η Ελλάδα - Χωρίς τον ηγετικό της ρόλο, ο Κάθετος Διάδρομος δεν θα ήταν εφικτός
-
09:13 Ισραήλ: Ο Μπεν Γκβιρ απορρίπτει διαταγή της δικαιοσύνης να τρέφονται καλύτερα οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι - "Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των εχθρών μας" λέει ο Νετανιάχου
-
09:08 Πυρηνικά Ιράν: Συνάντηση Αραγτσί - Γκρόσι στην Αίγυπτο
-
09:04 Μαδούρο: "Διέταξα την ανάπτυξη 25.000 ανδρών και γυναικών" στα σύνορα
-
09:00 Συνάντηση Αμπάς - Στάρμερ στο Λονδίνο
-
09:00 Metlen: Αύξηση τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα 3,6 δισ. ευρώ - Στα 254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
08:54 Ταϊλάνδη: Ένα χρόνο στη φυλακή πρέπει να εκτίσει ο μεγιστάνας, πρώην πρωθυπουργός, Τακσίν Σιναουάτρα
-
08:49 Εντολή εκκένωσης της πόλης της Γάζας εξέδωσε ο στρατός του Ισραήλ εν όψει νέας επιχείρησης
-
08:45 Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: "Πράγματα λιγότερο σοβαρά που γίνονται στο σπίτι, τα λένε εγκλήματα"
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (18)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (3)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (2)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (2)
-
Κάλεσμα Σι στην ΕΕ για εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κίνα - "Ολοένα και πιο περίπλοκη η παγκόσμια κατάσταση" (1)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
