Συνεχης ενημερωση
O κ. Αναστάσιος Κυριακίδης, υπέβαλε την παραίτησή του για οικογενειακούς λόγους από τη θέση του Γενικού Διευθυντή και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας KLEEMANN, καθώς και από όλες τις θέσεις τις οποίες κατέχει στις εταιρείες του Ομίλου KLEEMANN. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την αναγνώριση του για τις υπηρεσίες που παρείχε στην Εταιρεία ο κ. Αναστάσιος Κυριακίδης, τα τελευταία 10 χρόνια. 
Σε συνέχεια των παραπάνω, η Εταιρία KLEEMANN HELLAS Α.Β.Ε.Ε. γνωστοποιεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 281 του Κανονισμού του 
Χ.Α, του άρθρου 2 παρ 2ε της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 3016/2002, ότι έχει προκύψει αλλαγή στη Σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Πιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την συνεδρίασή του της 5ης Σεπτεμβρίου 2007 και σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού της Εταιρίας εξέλεξε σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Αναστάσιου Κυριακίδη του Χαραλάμπου, τον κ. Κωνσταντίνο Κουκούντζο του Νικολάου ως Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και Γενικό Διευθυντή. 
Η ανωτέρω αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου υπόκειται στην έγκριση της επόμενης Τακτικής ή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού. 
Κατόπιν των ανωτέρω το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε και του οποίου η θητεία λήγει την 30/06/2009, αποτελείται από τους κάτωθι: 1) Νικόλαος Κουκούντζος του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος. 2) Μενέλαος Κουκούντζος του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος. 3) Κωνσταντίνος Κουκούντζος του Νικολάου, Εκτελεστικό Μέλος και Γενικός Διευθυντής. 4) Στέργιος Γεωργαλής του Νικολάου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος. 5) Δημήτριος Δαϊος του Αστέριου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος. 
Επίσης γνωστοποιείται ότι με την υπ΄ αριθμ. 293/06.09.2007 απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρίας ορίστηκε νέος Υπεύθυνος Επενδυτικών Σχέσεων ο κ. Κωνσταντίνος Κουκούντζος του Νικολάου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αναστάσιου Κυριακίδη του Χαραλάμπου. 
 
 
 
- 
                                09:05 Siemens και Sidenor: Εξοικονόμηση ενέργειας 46% στο αντλητικό συγκρότημα του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης
- 
                                09:00 SELECTED HIDEAWAYS - Η υπερδύναμη στην διαχείριση των ξενοδοχείων
- 
                                08:56 Αναταραχή διαρκείας στο ΠΑΣΟΚ- Ο Τσίπρας "χτίζει" κόμμα
- 
                                08:52 Ο Μητσοτάκης στη Μονή Σινά, με μηνύματα διπλωματικής αναβάθμισης της Ελλάδας
- 
                                08:50 "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
- 
                                08:49 Γάζα: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο ομήρων που παρέδωσε η Χαμάς
- 
                                08:37 Nvidia: Κλείνει megadeals με κολοσσούς της Νότιας Κορέας για τα πολύτιμα τσιπ της
- 
                                08:16 Πλήγμα για τον Σάντσεθ στην Ισπανία: Οι Καταλανοί σύμμαχοί του αποσύρουν την στήριξή τους στην κυβέρνηση
- 
                                08:16 Γερμανία: Κριτική για την επίσκεψη του καγκελάριου Μερτς στην Τουρκία
- 
                                08:08 ΗΠΑ: Αναγκαστική προσγείωση σε πτήση της JetBlue - Έχασε απότομα ύψος, τραυματίστηκαν επιβάτες
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση με Πούτιν - Έντονο το τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                Η κοινή παραδοχή για τη γήρανση που ίσως είναι λανθασμένη
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (23)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (6)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (6)
- 
                                ΗΠΑ και Κίνα υπέγραψαν 10ετές πλαίσιο αμυντικής συμφωνίας (2)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (2)
- 
                                Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας (1)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (1)
- 
                                Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας; (1)
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ (1)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
