Συνεχης ενημερωση
Α. Η "MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD" ενημέρωσε με την από 3.9.2007 επιστολή της την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια ότι χορήγησε πληρεξούσιο στους Ανδρέα Βγενόπουλο, Ελευθέριο Χιλιαδάκη και Φώτιο Καρατζένη όπως, κατά τη Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εκδότριας της 3.9.2007, ασκήσουν ο καθένας χωριστά και χωρίς τη σύμπραξη του άλλου 53.532.184 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε 53.532.184 μετοχές της Εκδότριας, ήτοι σε ποσοστό 6,45 επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.
Β. Ο Ελευθέριος Χιλιαδάκης ενημέρωσε με την από 3.9.2007 επιστολή του την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια ότι κατά την Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εκδότριας της 3.9.2007 δικαιούτο να ασκήσει κατά την κρίση του (διαζευκτικώς προς τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Φώτιο Καρατζένη) 53.532.184 δικαιώματα ψήφου, τα οποία αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 6,45 % του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας, δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους της Εκδότριας.
Γ. Ο Φώτιος Καρατζένης ενημέρωσε με την από 3.9.2007 επιστολή του την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια ότι κατά την Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εκδότριας της 3.9.2007 δικαιούτο να ασκήσει κατά την κρίση του (διαζευκτικώς προς τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Ελευθέριο Χιλιαδάκη) 53.532.184 δικαιώματα ψήφου, τα οποία αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 6,45 % του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας, δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους της Εκδότριας.
Δ. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημέρωσε με την από 3.9.2007 επιστολή του την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια ότι κατά την Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εκδότριας της 3.9.2007 δικαιούτο να ασκήσει κατά την κρίση του 247.990.938 δικαιώματα ψήφου (εκ των οποίων 810.000 δικαιώματα ψήφου διαζευκτικώς με τους Μανώλη Ξανθάκη, Christophe Vivien και Μάρκο Φόρο, 53.532.184 διαζευκτικώς με τους Φώτιο Καρατζένη και Ελευθέριο Χιλιαδάκη και 193.423.754 διαζευκτικώς με τους Μανώλη Ξανθάκη και Christophe Vivien), τα οποία αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 29,88 % του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας, δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους της Εκδότριας.
Ε. Ο Christophe Vivien ενημέρωσε με την από 3.9.2007 επιστολή του την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια ότι κατά την Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εκδότριας της 3.9.2007 δικαιούτο να ασκήσει κατά την κρίση του 194.270.754 δικαιώματα ψήφου (εκ των οποίων 810.000 δικαιώματα ψήφου διαζευκτικώς με τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Μανώλη Ξανθάκη και Μάρκο Φόρο και 193.423.754 διαζευκτικώς με τους Μανώλη Ξανθάκη και Ανδρέα Βγενόπουλο), τα οποία αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 23,406 % του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας, από μετοχές που κατείχε καθώς και δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους της Εκδότριας.
ΣΤ. Ο Μανώλης Ξανθάκης ενημέρωσε με την από 3.9.2007 επιστολή του την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια ότι κατά την Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εκδότριας της 3.9.2007 δικαιούτο να ασκήσει κατά την κρίση του 194.503.754 δικαιώματα ψήφου (εκ των οποίων 810.000 δικαιώματα ψήφου διαζευκτικώς με τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Christophe Vivien και Μάρκο Φόρο και 193.423.754 διαζευκτικώς με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Christophe Vivien), τα οποία αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 23,434 % του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας, από μετοχές που κατείχε καθώς και δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους της Εκδότριας.
-
21:48 Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια πληγώνουν την κυβέρνηση
-
21:33 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν ήξερε ο Σκέρτσος ότι πήγαινε στο σπίτι των Ξυλούρηδων;"
-
21:30 Το σχέδιο του ΥΠΕΘΟ για νέα αναβάθμιση από τους οίκους το 2026
-
21:22 Βουλή: Αύριο στην Ολομέλεια η τροπολογία για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
-
21:14 Συνελήφθη Έλληνας καταζητούμενος στη Γερμανία για φοροδιαφυγή ύψους 29,6 εκατ. ευρώ
-
21:02 Intralot: Αγορά μετοχών αξίας €3,22 εκατ. από τον Soohyung Kim
-
20:52 ΗΠΑ: Επιτρέπονται οι πωλήσεις πετρελαίου από το ρωσικό Sakhalin-2 έως τις 18 Ιουνίου
-
20:41 Βενεζουέλα: Συνεχίζονται κανονικά οι εξαγωγές αργού, σύμφωνα με την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία
-
20:32 Μερτς για Ουκρανικό: "Να μην γίνουμε έρμαιο των μεγάλων δυνάμεων"
-
20:29 Δημοσκόπηση MRB: Στο 29,2% η ΝΔ - Τι ποσοστά θα συγκέντρωναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Η τρελή απόφαση του Τραμπ που τρόμαξε τις ΗΠΑ αλλά μπορεί να πετύχει
-
Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΠΕΚΕΠΕ - Κανονικά οι πληρωμές
-
Γιατί το ράλι του χρυσού ήρθε για να μείνει
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
Η ακτινογραφία των τζίρων των ατομικών επιχειρήσεων το 2025 - Ποιοι επαγγελματίες εμφάνισαν τις μεγαλύτερες και ποιοι τις χαμηλότερες εισπράξεις
-
Tass: Ο Όρμπαν απαρνείται την αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας της ΕΕ με αιχμή τα ρωσικά assets
-
Δικαστές-δικηγόροι: Στο "κόκκινο" η κόντρα για την "απαίτηση" να αλλάζει συνήγορο ο κατηγορούμενος αν αυτός "ασχημονεί" στο ακροατήριο
-
Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος
-
Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος (168)
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG (48)
-
Ισχυρισμοί Πούτιν για "υστερία και ψέματα" των Ευρωπαίων στις ανησυχίες τους για "μεγάλο πόλεμο" (25)
-
Politico: Το πρόβλημα της ΕΕ δεν είναι το Βέλγιο, αλλά ο Τραμπ (23)
-
Βρετανία: 26 συμμαθητές του Φάρατζ καταγγέλλουν ότι στην εφηβεία του ήταν ανοικτά "φασίστας, ρατσιστής και αντισημίτης" (14)
-
Η τελική ρύθμιση για τους δανειολήπτες του ελβετικού φράγκου (13)
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα (13)
-
Bloomberg: Ο Ερντογάν ζητά από τον Πούτιν να πάρει πίσω τους S-400 για να ξεμπλοκάρει την αγορά των F-35 (10)
-
Τραμπ: "Ξένη τρομοκρατική οργάνωση" η Βενεζουέλα - Ανακοίνωσε τον πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της (9)
-
Νίκος Παππάς: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου - Εκτός Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ