Τετάρτη, 16-Ιουν-2021 12:15

AVE: Στις 14 Ιουλίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα  (εφεξής "Κανονισμός"),  η Εταιρεία "AVE Α.Ε (εφεξής "Εταιρεία") ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2021:

Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2020 (1.1.2020-31.12.2020),  με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.ave.gr) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που συντάχθηκαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ: Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ημερομηνία Παρουσίασης Οικονομικών Αποτελεσμάτων χρήσης 2020: Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2020.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα ανωτέρω, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό.