Συνεχης ενημερωση
Σε συνέχεια της από 31 Μαΐου 2021 πρόσκλησης σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. για τις 23 Ιουνίου 2021 (Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, Βασιλέως Γεωργίου Α' αριθμός 2, Πλατεία Συντάγματος στις 10:00 π.μ.), η Εταιρεία ενημερώνει ότι υφίσταται η δυνατότητα εκπροσώπησης των δικαιούχων μετόχων υπό την προϋπόθεση ότι οι τελευταίοι θα καταδείξουν σαφώς τον τρόπο κατά τον οποίο επιθυμούν να ψηφίσουν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης (υπέρ, αποχή, κατά). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στα τηλέφωνα 210-8094194 και 210-8094204 (αρμόδιοι κ. κ. Ιωάννης Δημάκης και Συμεών Λυμπεράκης).
Οι δικαιούχοι μέτοχοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο εκπροσώπησης από τον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας www.moh.gr και συγκεκριμένα στο πεδίο Ενημέρωση Επενδυτών > Ρυθμιζόμενες Πληροφορίες > Γενικές Συνελεύσεις > 2021 > Πρόσκληση σε Ετήσια Γενική Συνέλευση 2021 & σχετικά έγγραφα.
Οι δικαιούχοι μέτοχοι που δεν έχουν πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας και επιθυμούν να εκπροσωπηθούν στη Γενική Συνέλευση μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (τηλέφωνα 210-809 4194 και 210 -809 4204) το οποίο και θα επιληφθεί για την ταχυδρομική αποστολή του εντύπου εκπροσώπησης.
Το έντυπο εκπροσώπησης συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον εξουσιοδοτούντα δικαιούχο μέτοχο πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση agmjune2021@moh.gr και να ταχυδρομηθεί στα γραφεία της Εταιρείας (Ηρώδου Αττικού 12Α, 151 24 Μαρούσι). Η εν λόγω ηλεκτρονική διεύθυνση θα καταργηθεί πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.
Τέλος διευκρινίζεται ότι, στα πλαίσια περιορισμού εξάπλωσης της νόσου COVID-19, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο της συνέλευσης σε πρόσωπα τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό αρχείο της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε. της Παρασκευής 18 Ιουνίου 2021 (ημερομηνία καταγραφής-record date) ή σε πρόσωπα που δεν εκπροσωπούν δικαιούχους μετόχους ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί δεξίωση μετά τη λήξη της συνέλευσης.
Μαρούσι 3 Ιουνίου 2021
Το Διοικητικό Συμβούλιο
-
00:14 Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητούν πέντε χώρες μετά τις εξελίξεις στην Πολωνία
-
00:05 Κοινοί λογαριασμοί και καταμερισμός τόκων μεταξύ συνδικαιούχων: Φορολογικές συνέπειες και κίνδυνος άτυπης δωρεάς
-
00:05 Τα drones του Πούτιν στην Πολωνία στοχεύουν τη βούληση του ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί την Ουκρανία
-
00:05 Το χάσμα μεταξύ τιμής και αξίας θα κλείσει. Ώρα για δράση
-
00:04 Ηγεσία χωρίς βεβαιότητες
-
00:04 Νέος αναπτυξιακός νόμος: Οι ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η σημασία της σωστής καθοδήγησης
-
00:02 Φεύγει το Ταμείο Ανάκαμψης και αρχίζουν οι κάμψεις...;
-
00:01 Το ελληνικό χρέος έως το 2040
-
10/09 Παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου: Η αινιγματική ανάρτηση Τραμπ για τη Ρωσία και η αντίδραση του ΝΑΤΟ
-
10/09 Μακρόν: Επικοινωνία με Τραμπ για Μέση Ανατολή και Ρωσία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (191)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (42)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (14)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (13)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
