Συνεχης ενημερωση
ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε.: Έναρξη συνεργασίας με την Yeastar Information Technology Co.,Ltd.
26 Μαΐου 2021
Η εταιρεία ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ υλοποιώντας το επιχειρησιακό της σχέδιο που έχει ήδη κοινοποιήσει (την 28η Απριλίου 2021) μέσω των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2020, διευρύνει τις προσφερόμενες λύσεις επικοινωνίας και ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Yeastar Information Technolgy Co.,Ltd.
Η Yeastar λειτουργεί στην παγκόσμια αγορά από το 2006 παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους από 200.000 πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω του δικτύου των διανομέων που διαθέτει.
Η Yeastar προσφέρει συστήματα PBX (On Premise PBX και Cloud) καθώς και εφαρμογές ολοκληρωμένης και ενοποιημένης επικοινωνίας για PCs και κινητές συσκευές.
Οι λύσεις Yeastar ενσωματώνουν την ποιότητα, την ευκολία στη χρήση και τη λογική σχέση κόστους – οφέλους για την επιχείρηση ενώ παράλληλα είναι συμβατές με IP συσκευές διαφόρων κατασκευαστών και με παρόχους υπηρεσιών VOIP ή διακομιστών SIP.
Η εταιρεία Yeastar έχει επανειλημμένα βραβευθεί (TMCnet Remote Work 2021 Pioneer Award, Funkchau ReaderΆs Choice ICT Product of the Year 2020 – Cloud Phone Systems of the Year & Phone Systems for Large Companies) καθώς επί 15 έτη δεν παύει να καινοτομεί και να προσφέρει ευέλικτες και λειτουργικές λύσεις επικοινωνίας.
International Technologies
Κεντρικά Γραφεία: Αφροδίτης 24, 167 77 Ελληνικό
Τηλ: +30 210969 2300
e-mail: info@intertech.gr
-
10:20 Ζελένσκι για ρωσικά drones στην Πολωνία: Εξαιρετικά επικίνδυνο προηγούμενο για την Ευρώπη
-
10:18 FT: Η Exxon περιμένει από την ΕΕ να υπογράψει μακροπρόθεσμες συμφωνίες για αγορά αερίου από τις ΗΠΑ
-
10:18 Οι γενναίες φορολογικές ρυθμίσεις θέλουν τόλμη
-
10:16 Ανακλήθηκε μετά τις αντιδράσεις οικοδομική άδεια για ανέγερση ξενοδοχείου στo Σαρακήνικο της Μήλου
-
10:15 Ν. Κορέα: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση - Επτά τραυματίες
-
10:06 Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε 458 drones και πυραύλους στη διάρκεια της νύχτας
-
10:01 Η Πολωνία είναι έτοιμη να αντιδράσει σε επιθέσεις και προκλήσεις, λέει ο Τουσκ
-
09:53 Θ. Κοντογεώργης για μέτρα ΔΕΘ: Μέχρι και 4 μισθοί το όφελος για τις οικογένειες
-
09:48 Autohellas: Αύξηση 7,9% στα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους, στα €31,5 εκατ.
-
09:34 Το νέο σχολείο που μπαίνουν αύριο οι μαθητές - Τι αλλάζει με το πρώτο κουδούνι
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (23)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (22)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (6)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (5)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (4)
-
Το νέο σχολείο που μπαίνουν αύριο οι μαθητές - Τι αλλάζει με το πρώτο κουδούνι (3)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD (2)
-
Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών (2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
