Συνεχης ενημερωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007
Γνωστοποίηση για σημαντική μεταβολή ποσοστού μετόχου σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου σύμφωνα με το Ν. 3556/2007
Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΤΡΟΧΩΝ KAI ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε." ("Εκδότης"), σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 3556/2007 και σε συνέχεια της από 13.05.2021 γνωστοποίησης, που έλαβε από τον μέτοχο κ. ΠΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:
- Ταυτότητα του εκδότη των μετοχών που ενσωματώνουν δικαιώματα ψήφου: "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ".
- Λόγος υποβολής γνωστοποίησης: Απόκτηση δικαιωμάτων ψήφου και Γεγονός που μεταβάλλει την κατανομή των δικαιωμάτων ψήφου.
-Επωνυμία του υπόχρεου γνωστοποίησης: ΠΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
- Όριο το οποίο φθάνει, υπερβαίνει ή κατέρχεται ο υπόχρεος: 5%
- Ημερομηνία της συναλλαγής και ημερομηνία κατά την οποία το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου φθάνει, υπερβαίνει ή κατέρχεται τα όρια: 11.05.2021
- Δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές, κατάσταση πριν την κρίσιμη συναλλαγή (11.05.2021): Αριθμός μετοχών 224.590, αριθμός δικαιωμάτων ψήφου 224.590, ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου: 0,77%.
- Δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές, κατάσταση μετά την κρίσιμη συναλλαγή (11.05.2021): Αριθμός μετοχών 2.075.901, αριθμός δικαιωμάτων ψήφου 2.075.901, ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου: 7,10%.
- Συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου μετά την κρίσιμη συναλλαγή (11.05.2021): 2.075.901, συνολικό ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου μετά την κρίσιμη συναλλαγή: 7,10%.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ο Εκδότης ανακοινώνει σύμφωνα με το Ν. 3556/2007 και δυνάμει σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε την 12.05.2021 από τον μέτοχο, πρόεδρο και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, κ. Πάρη Κυριακόπουλο, ότι ο αριθμός μετοχών εκδόσεως του Εκδότη που κατέχει ο ως άνω μέτοχος και υπόχρεο πρόσωπο μεταβλήθηκε την 11.05.2021 από 224.590 κοινές ονομαστικές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 0,77% επί των δικαιωμάτων ψήφου στον Εκδότη σε 2.075.901 κοινές ονομαστικές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 7,10% επί των δικαιωμάτων ψήφου στον Εκδότη μετά την απόκτηση, λόγω κληρονομιάς, 1.851.311 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών εκδόσεως του Εκδότη, τις οποίες κατείχε η αποβιώσασα μέτοχος και κληρονομούμενη, κα Αικατερίνη Κυριακοπούλου. Σημειώνεται ότι τις υπόλοιπες 466.560 μετοχές εκδόσεως του Εκδότη, τις οποίες κατείχε η ως άνω μέτοχος κα Αικατερίνη Κυριακοπούλου (συνολικά κατείχε 2.317.871 κοινές ονομαστικές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές), απέκτησε λόγω κληρονομιάς ο κ. Γεώργιος – Αλέξανδρος Κυριακόπουλος του Πάρι, κατέχων πλέον συνολικό ποσοστό 1,59% επί των δικαιωμάτων ψήφου στον Εκδότη. Κατόπιν αυτών, το ποσοστό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου που κατείχε η αποβιώσασα μέτοχος κα Αικατερίνη Κυριακοπούλου κατέρχεται του καθορισμένου ως προς την υποχρέωση γνωστοποίησης ορίου του 5% και συγκεκριμένα διαμορφώνεται σε 0%.
Μαρούσι Αττικής, 13 Μαΐου 2021
-
22:24 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί εναντίον του ακροδεξιού πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα
-
22:05 Σ. Φάμελλος από ΔΕΘ: To όραμα και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα
-
21:48 Κοντά στα ιστορικά υψηλά ο χρυσός με το βλέμμα στα επιτόκια της Fed
-
21:47 Πρωθυπουργός Κατάρ: "Κρατική τρομοκρατία" η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Θα υπάρξει απάντηση
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (183)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
