Συνεχης ενημερωση
H IKTINOΣ ΕΛΛΑΣ, ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα για τη χρήση του 2020 όπως δημοσιεύθηκαν, διαμορφώθηκαν ως εξής:
ΕΤΑΙΡΙΑ
- O κύκλος εργασιών για το 2020 ανήλθε σε ευρώ 32,6 εκατ. ενώ το αντίστοιχο ποσό κατά τη Χρήση του 2019 ανερχόταν σε ευρώ 40,6 εκατ. Σημειώθηκε δηλαδή μείωση κατά ευρώ 8 εκατ. και σε ποσοστό 19,70%. Οι εξαγωγές αποτελούν το 95% του κύκλου εργασιών της χρήσης, πλέον το ποσοστό των εξαγωγών έχει σταθεροποιηθεί σε ποσοστά άνω του 95% του κύκλου εργασιών.
- Tα Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) για το 2020, ανήλθαν σε 7,3 εκατ. ευρώ ενώ το αντίστοιχο ποσό κατά τη χρήση του 2019 ανερχόταν σε 11,1 εκατ., παρουσιάζοντας μείωση κατά 3,8 εκατ. ευρώ και σε ποσοστό 33,64%.
- Tα κέρδη προ φόρων για το 2020 ανήλθαν σε 1,2 εκατ. ευρώ ενώ το αντίστοιχο ποσό κατά τη Χρήση του 2019 ανερχόταν σε 6,0 εκατ. ευρώ. Σημειώθηκε δηλαδή μείωση κατά 4,8 εκατ. ευρώ και σε ποσοστό 80,26%.
- Οι καθαρές δανειακές υποχρεώσεις κατά την χρήση του 2020 ανήλθαν 40,8 εκατ. ενώ για τη χρήση του 2019 ήταν 36,5 εκατ. δηλ. αυξήθηκαν κατά 4,3 εκατ. ευρώ.
ΟΜΙΛΟΣ
- O κύκλος εργασιών για το 2020 ανήλθε σε ευρώ 35,2 εκατ. ενώ το αντίστοιχο ποσό κατά τη Χρήση του 2020 ανερχόταν σε ευρώ 44,5 εκατ. Σημειώθηκε δηλαδή μείωση κατά ευρώ 9.3 εκατ. και σε ποσοστό 21,00%.
- Tα Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) για το 2020, ανήλθαν σε 8,2 εκατ. ευρώ ενώ το αντίστοιχο ποσό κατά τη χρήση του 2019 ανερχόταν σε 11,5 εκατ., παρουσιάζοντας μείωση κατά 3,3 εκατ. ευρώ και σε ποσοστό 28,38%.
- Tα κέρδη προ φόρων για το 2020 ανήλθαν σε 2,7 εκατ. ευρώ ενώ το αντίστοιχο ποσό κατά τη Χρήση του 2019 ανερχόταν σε 6,0 εκατ. ευρώ. Σημειώθηκε δηλαδή μείωση κατά 3,3 εκατ. ευρώ και σε ποσοστό 55,20%.
- Οι καθαρές δανειακές υποχρεώσεις κατά την χρήση του 2020 ανήλθαν 42,6 εκατ. ενώ για τη χρήση του 2019 ήταν 40,6 εκατ. δηλ. αυξήθηκαν κατά 2,0 εκατ. ευρώ.
-
00:08 Wall Street: Τεχνητή νοημοσύνη και ξερό ψωμί
-
00:07 Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
00:06 Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
00:05 Πικρή επέτειος για τον Τραμπ η εκλογή Μαμντάνι
-
00:05 Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
00:04 "Το Σπίτι μου, 3". Πώς θα μπορούσε να πετύχει, όταν τα πρώτα 2 απέτυχαν;
-
00:03 Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
00:02 Μονόδρομος το φορολογικό. Το αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση;
-
00:01 Butler: Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τον κλάδο της εστίασης
-
00:01 Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (56)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (25)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (15)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (6)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ