Τρίτη, 27-Απρ-2021 17:54

Ave: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

Στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα  (εφεξής "Κανονισμός"),  η Εταιρεία "AVE Α.Ε (εφεξής "Εταιρεία") ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2021:

Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2020 (1.1.2020-31.12.2020),  με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.ave.gr) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που συντάχθηκαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ: Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ημερομηνία Παρουσίασης Οικονομικών Αποτελεσμάτων χρήσης 2020: Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2020.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα ανωτέρω, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό.