Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Απρ-2021 08:36

  Viohalco: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αποτελέσματα της διαδικασίας επιταχυνόμενης κατάρτισης βιβλίου προσφορών για τις μετοχές της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.

  Σε συνέχεια της ανακοίνωσής της από 26 Απριλίου 2021, η Viohalco S.A. (εφεξής η "Viohalco") έχει ολοκληρώσει τη διάθεση 25.000.000 μετοχών με ιδιωτική τοποθέτηση (εφεξής οι "Διατεθείσες Μετοχές") σε τιμή 2 ευρώ ανά Διατεθείσα Μετοχή της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. (εφεξής η "Εταιρεία"), σε θεσμικούς επενδυτές μέσω της διαδικασίας επιταχυνόμενης κατάρτισης βιβλίου προσφορών (εφεξής
  η "Συναλλαγή"). Τα ακαθάριστα έσοδα της Viohalco από τη Συναλλαγή ανέρχονται σε 50.000.000 ευρώ. Οι Διατεθείσες Μετοχές αντιστοιχούν σε ποσοστό 6.66 % του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Eταιρείας.

  Αμέσως μετά το διακανονισμό της Συναλλαγής, η Viohalco θα κατέχει 318.111.475 μετοχές στην Εταιρεία, ήτοι 84,78% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Η ημερομηνία συναλλαγής για τη Συναλλαγή είναι η 27η Απριλίου 2021 και ο διακανονισμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις
  29 Απριλίου 2021.

  Η AXIA Ventures Group Ltd και η EUROXX Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ ενήργησαν ως διαχειριστές (εφεξής οι "Διαχειριστές") στο πλαίσιο της Συναλλαγής.

  H Viohalco έχει συμφωνήσει σε περίοδο δέσμευσης 60 ημερών (η οποία εκκινεί στις 26 Απριλίου 2021) αναφορικά με τις υπόλοιπες μετοχές της Εταιρείας τις οποίες θα κατέχει μετά την ολοκλήρωση της Συναλλαγής καθώς και, υπό την επιφύλαξη συνήθων εξαιρέσεων, στη μη διενέργεια επιπρόσθετων πωλήσεων μετοχών της Εταιρείας από τη Viohalco κατά την περίοδο δέσμευσης χωρίς τη συναίνεση των Διαχειριστών.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ