Δευτέρα, 26-Απρ-2021 17:33

Ίλυδα: Ανακοίνωση Οικονομικού Ημερολογίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2021

Στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης  και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1β )  και 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα,  η εταιρεία "ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" (εφεξής "Εταιρεία") ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2021 το οποίο έχει ως εξής:

• Ημερομηνία ανακοίνωσης  και δημοσίευσης  στον  τύπο των Ετήσιων συνοπτικών οικονομικών στοιχείων χρήσης 2020, που συνετάγησαν  βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ  :  30 Απριλίου 2021.
    • Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων  09 Ιουλίου  2021.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει  στην Ετήσια  Τακτική Γενική Συνέλευση  την μη διανομή οιουδήποτε μερίσματος ή καταβολή άλλης χρηματικής διανομής για την χρήση  2020.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος , σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών .