Συνεχης ενημερωση
Παροχή αδείας σύμφωνα με το άρθρο 100 του Ν. 4548/2018
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ", η οποία εδρεύει στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 85, με αριθμό ΓΕΜΗ 000312701000 ανακοινώνει σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 101 του Ν. 4548/2018 ότι στη από 18/01/2021 συνεδρίαση του λαμβάνοντας υπόψη την από 15/01/2021 έκθεση του Βασιλείου Νιάρχου, Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή (με αριθμό ΑΜ ΣΟΕΛ 30521) του ελεγκτικού οίκου "MAZARS" αποφάσισε ομόφωνα την παροχή αδείας σύμφωνα με το άρθρο 100 του Ν. 4548/2018 για την παροχή υπέρ της συνδεδεμένης εταιρείας "Optimus Energy Aνώνυμη Eταιρεία" α) εταιρικών εγγυήσεων ή εναλλακτικά εγγυητικών επιστολών συνολικού ποσού 604.792 Ευρώ για την καλή εκτέλεση Συμβάσεων Εκπροσώπησης τις οποίες έχει συνάψει ως Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης στην ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ειδικότερα εταιρικές εγγυήσεις ή εναλλακτικά εγγυητικές επιστολές ποσών i) 165.000 ευρώ, ii) 110.000 ευρώ, iii) 25.000 ευρώ, iv) 63.886 ευρώ, v) 31.966 ευρώ, vi) 28.940 ευρώ vii) 105.000 ευρώ, viii) 75.000 ευρώ και β) εταιρικής εγγύησης ύψους 1.600.000 ευρώ προς εξασφάλιση των απαιτήσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ από την, μεταξύ της τελευταίας και της εταιρείας "Optimus Energy Aνώνυμη Eταιρεία", Σύμβαση Χορήγησης Πιστώσεως με Ανοικτό Αλληλόχρεο Λογαριασμό και την σχετική πρόσθετη πράξη της με πιστωτικό όριο 1.600.000 ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από την ως άνω εταιρεία "Optimus Energy Aνώνυμη Eταιρεία" για την ανάπτυξη της εμπορικής της δραστηριότητας, την επίτευξη του εταιρικού σκοπού της και για την πραγματοποίηση των συναλλαγών της στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Χρηματιστήριο Ενέργειας.
Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 100 του Ν.4548/18, εντός δέκα ημερών από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης, μέτοχοι που εκπροσωπούν το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου μπορούν να ζητήσουν σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για να αποφασίσει αυτή για το ζήτημα της παροχής της άδειας.
- 
                                20:05 Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα άρουν τους δασμούς επί της φαιντανύλης από την Κίνα εάν ο Σι "αναλάβει δράση"
- 
                                20:00 Μπαράζ πληρωμών για αναδρομικά με δικαστικές αποφάσεις - Τα ποσά και οι δικαιούχοι
- 
                                19:48 Αλβανία: Πέθανε ο Φάτος Νάνο
- 
                                19:46 Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση απέρριψε τις προτάσεις για φόρο περιουσίας στον προϋπολογισμό
- 
                                19:42 Μπλε Κέδρος: Ολοκλήρωσε την πώληση θυγατρικής έναντι €18,89 εκατ. - Μηδένισε τον τραπεζικό της δανεισμό
- 
                                19:39 Στα "κόκκινα" οι ευρωαγορές με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα και τα στοιχεία για τον πληθωρισμό
- 
                                19:27 Πρωθυπουργός της Μολδαβίας διορίσθηκε ο φιλοευρωπαίος οικονομολόγος Αλεξάντρου Μουντεάνου
- 
                                19:20 Λιθουανία: Σχεδόν 2.000 νταλίκες έχουν μπλοκαριστεί στη Λευκορωσία, αφού έκλεισαν τα σύνορα των δύο χωρών
- 
                                19:10 Μοτοδυναμική: Αύξηση κατά 11,7% του τζίρου στο 9μηνο
- 
                                19:03 Εκατοντάδες άνθρωποι ενδέχεται να εκτελέστηκαν κατά την κατάληψη μιας πόλης του Σουδάν από τις RSF
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Πρόταση της ΕΕΝ για ελληνικά πολεμικά πλοία στο πρόγραμμα SAFE
- 
                                Νέα τραπεζική διόρθωση στο Χρηματιστήριο με επιπλέον πίεση από HelleniQ Energy
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν
- 
                                Επανεμφάνιση μετά από χρόνια του "Mr. Big Short" Μάικλ Μπέρι με χρησμό για φούσκα στις αγορές
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (109)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (67)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (29)
- 
                                ΕΥΔΑΠ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα (15)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (10)
- 
                                Ανακοίνωση ΕΛΤΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει χωρίς ταχυδρόμο και κανένα νησί χωρίς κατάστημα (9)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (8)
- 
                                Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη του "Ευαγγελισμού" - Έξι συλλήψεις για την επίθεση κατά Βορίδη (7)
- 
                                Πειραιώς: Στα €854 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο, στο 15% η απόδοση ιδίων κεφαλαίων (6)
- 
                                Eurostat: Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο στην Ελλάδα - Ο πέμπτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη (5)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
