Συνεχης ενημερωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
25 Φεβρουαρίου 2021
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Υπογραφή σύμβασης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο Θεσσαλονίκης
Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ανακοινώνει την υπογραφή της σύμβασης για το έργο "Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Τηλεματική, και Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου για τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ)".
Ανάδοχος του έργου είναι η Κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ (70%) – INDIGITAL (15%) – AMCO (15%). O συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 30 εκ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ενώ η έναρξη των εργασιών προγραμματίζεται για την 8η Μαρτίου 2021.
Το έργο αφορά στον πλήρη ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Φορέα Λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, κατά τα πρότυπα καλών πρακτικών άλλων συγκοινωνιακών φορέων στην Ευρώπη.
Αναθέτουσα Αρχή είναι η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. και Φορέας Χρηματοδότησης το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Η σύμβαση προβλέπει την κατασκευαστική περίοδο (12 μήνες) και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης λειτουργίας για πέντε (5) έτη από την ολοκλήρωση, ενώ η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωμα της επέκτασης της περιόδου συντήρησης και υποστήριξης λειτουργίας για άλλα πέντε (5) έτη.
Υπενθυμίζεται ότι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση και του αντίστοιχου έργο για λογαριασμό του ΟΑΣΑ στην Αθήνα, γεγονός που την καθιστά κυρίαρχη στην αγορά Αυτόματων Συστημάτων Συλλογής Κομίστρου.
Πληροφορίες:
Επενδυτικές Σχέσεις : Αριστοτέλης Σπηλιώτης, τηλ. 210 69 68 000, tspiliotis@terna-energy.com
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Δανάη Καλαντίδη, τηλ. 210 6968000, mailto:pressoffice@gekterna.com" target="_blank">pressoffice@gekterna.com
-
17:42 O αρχικατάσκοπος του Πούτιν είχε επικοινωνία με τη νέα αρχηγό της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6
-
17:34 Χρηματιστήριο: Επιστροφή στις 2.100 μονάδες με Eurobank και έξτρα ώθηση από ΗΠΑ
-
17:30 Η Qualco Intelligent Finance υποστηρίζει τα παιδιά με προβλήματα υγείας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"
-
17:06 Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες - Απορρίπτουν τον διάλογο - Νέο "δεν πληρώνω" στα διόδια
-
17:05 Πηγές ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μπρατάκος δεν είχε καμία εξήγηση για το πώς φτάσαμε στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
-
17:03 Κέρδη στη Wall Street με ώθηση από τα στοιχεία για τον πληθωρισμό
-
17:02 ΕΛΚ: Παρεμβάσεις σε 9 τομείς για την ανταγωνιστικότητα
-
16:58 Τι κατέθεσε ο Ιω. Μπρατάκος στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
-
16:50 Επ. Ανταγωνισμού: Έγκριση αποκλειστικού ελέγχου του αυτοκινητοδρόμου "Εγνατία Οδός" από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
-
16:46 Απολογήθηκε ο Χρ. Τριαντόπουλος για την αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος των Τεμπών
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Milliyet: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ετοιμάζουν 2.500 στρατιώτες εναντίον της Τουρκίας
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Κ. Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Στο σχέδιο δεν προβλέπεται κλείσιμο, προβλέπεται μετασχηματισμός καταστημάτων
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Όρμπαν: Το ζήτημα των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων είναι "νεκρό" και δεν θα περάσει
-
Ν. Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η πρόταση της Κομισιόν για μείωση των κονδυλίων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (73)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (22)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (11)
-
ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι σε σχέση με τις γεννήσεις το 2024 (10)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (10)
-
Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος (9)
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι (9)
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"! (8)
-
Κ. Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η Ελλάδα στηρίζει την Ουκρανία και οποιαδήποτε λύση της παρέχει χρηματοδοτική σταθερότητα (7)
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ