Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 31-Αυγ-2007 12:35

  Γκάλης: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
   1. Οι παιδικές κατασκηνώσεις "Galis camp" της εταιρίας ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, αναγνωρίζοντας την ασφάλεια των τροφίμων ως ένα από τους κύριους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας, πιστοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης Lloyd?s Register Quality Assurance σύμφωνα με το πρότυπο BS EN ISO22000:2005 για την παροχή υπηρεσιών εστίασης. Με την υποστήριξη του γραφείου Ευποιόν, του Νικολάου Γκιζγκή, αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε με επιτυχία το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων.

  Το γεγονός ότι η παιδική κατασκήνωση "Galis camp" είναι από τις πρώτες κατασκηνώσεις στην Ελλάδα που πιστοποιείται με το συγκεκριμένο πρότυπο, αποδεικνύει το αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια και την ικανοποίηση του κατασκηνωτή, και ιδιαίτερα της ευαίσθητης κατηγορίας καταναλωτών που είναι τα παιδιά.

  Πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση και για το λόγο αυτό καθιερώνει την Πολιτική για την Ασφάλεια των Τροφίμων, και την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η συνεχής βελτίωση σεβόμενη το κοινωνικό σύνολο.

  2. Κατόπιν σύναψης, μεταξύ της εταιρίας μας και της Τραπεζικής Εταιρίας με την επωνυμία "ASPIS BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", της υπ? αριθμ. 753128/2007 συμβάσεως πίστωσης με ανοικτό (αλληλόχρεο) λογαριασμό για έκδοση εγγυητικών επιστολών και κεφαλαίου κίνησης, μέχρι του ποσού των 480.000 Ευρώ, ενεγράφη σήμερα, 30-8-2007, δυνάμει της υπ? αριθμ. 32.655/2007 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στα Βιβλία Υποθηκών του Υποθηκοφυλακείου Θεσσαλονίκης, προσημείωση υποθήκης, ποσού Ευρώ διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000 Ευρώ), υπέρ της ASPIS BANK, επί διαμερίσματος, ιδιοκτησίας της ΣΑΟΣ ΑΝΕΣ, κειμένου στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στον 2ο όροφο οικοδομής επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου αρ. 31.

  Η σύναψη της συμβάσεως πίστωσης κρίθηκε από τη διοίκηση της εταιρίας αναγκαία για να εξασφαλισθεί η έκδοση εγγυητικών επιστολών συμμετοχής σε διαγωνισμούς, καλής εκτέλεσης, χωρίς να απαιτείται η δέσμευση μετρητών.
   
   
   
   
   
    
    
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων