Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 31-Αυγ-2007 12:24

  Γκάλης: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η εταιρία κατ εφαρμογή του άρθρου 293 του Κανονισμού του Χ.Α., γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό τα κάτωθι:

  Μετά την υποβολή των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 31/12/2005, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. με απόφασή του την 03/04/2006, ενέταξε τη μετοχή της εταιρίας μας από την 04/04/2006 στην κατηγορία "υπό επιτήρηση? λόγω αρνητικού EBITDA (-2.196,90 Euro), δηλαδή Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων, σύμφωνα με το άρθρο 212 του κανονισμού του ΧΑ.

  Στο τέλος της χρήσης 2006 τα αποτελέσματα προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων προέκυψαν θετικά (1.057,19 Euro) κριτήριο που καθιστούσε δυνατή την εξαγωγή των μετοχών της εταιρείας από την κατηγορία υπό επιτήρηση. Το Δ.Σ. του Χ.Α. σε συνεδρίαση του την 07/06/2007 αποφάσισε την παραμονή των μετοχών της εταιρείας μας στην κατηγορία επιτήρησης λόγω της σε εξέλιξη διαδικασίας συγχώνευσης με τη μη εισηγμένη εταιρεία ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ.

  Το αίτημα εξόδου από τη κατηγορία Επιτήρησης δύναται να επανεξεταστεί κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικασιών συγχώνευσης και εφόσον απεικονιστεί πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της εισηγμένης Εταιρείας και του Ομίλου η περιουσιακή διάρθρωση και τα αποτελέσματα όπως αυτά θα διαμορφωθούν μετά τη συμβολή της απορροφώμενης εταιρείας.

  Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μεταφερθούν οι μετοχές της Εταιρείας από την κατηγορία υπό επιτήρηση.
   
   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων