Συνεχης ενημερωση
Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2021: Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει την τεχνολογική αναβάθμιση του Acumennet.
Το Acumennet είναι μια ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Treasury η οποία είναι cloud-agnostic και μπορεί να λειτουργήσει σε cloud περιβάλλοντα όπως των Amazon Web Services και Microsoft Azure. Η ευέλικτη front-to-back λύση Treasury έχει εγκατασταθεί σε πολλαπλές χώρες είτε ως ενιαία υλοποίηση (single instance) είτε ως Treasury hub (multi-entity) με αδιάλειπτη λειτουργία 24x7.
Το Acumennet εμπλουτίζεται συνεχώς για να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς. Οι Treasurers έχουν πρόσβαση σε προηγμένα dashboards για την επιτυχή εκτέλεση απαιτητικών εργασιών, μέσω ενός ευέλικτου user interface και προσφέροντας μοναδική εμπειρία χρήστη (UX), σε ένα ασφαλές περιβάλλον βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης απεικόνισης των εργασιών σε πραγματικό χρόνο.
Με την νέα σημαντική αναβάθμιση, το Acumennetέχει αναπτυχθεί ως μία πλήρη out of the box λύση η οποία μπορεί να εγκατασταθεί είτε στον οργανισμό εσωτερικά είτε σε δημόσια ή ιδιωτικά cloud. Ακολουθώντας μοντέρνες τεχνολογικές προδιαγραφές, το Acumennetεπιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του cloud, με αναβαθμισμένη επεκτασιμότητα, υψηλή διαθεσιμότητα και εναλλακτικές διασυνδέσεις καθώς και μοναδική ευελιξία σε όλες τις διαδικασίες τους. Επίσης, έχει ενισχυθεί το monitoring και υποστηρίζεται η αυτόματη και γρήγορη εγκατάσταση. Επιπλέον, η προσαρμόσιμη και αρθρωτή αρχιτεκτονική προσφέρει multi-site εγκατάσταση, διασφαλίζοντας συνέπεια των δεδομένων, των διαδικασιών και του reporting στο σύνολο του οργανισμού. Η δημιουργία ενός νέου υποκαταστήματος ή προϊόντος είναι μια ”plug and play” διαδικασία, μειώνοντας σημαντικά το συνολικό κόστος κτήσης.
Αξιοποιώντας την εμπειρία από έργα υλοποίησης ψηφιακών συστημάτων σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς διεθνώς, ο σχεδιασμός της αρχιτεκτονικής του Acumennetπροσφέρει μια καινοτόμα δομή που ανταποκρίνεται σε υφιστάμενες αλλά και αναδυόμενες προκλήσεις, με αυξημένη σχέση απόδοσης/κόστους, σε όλα τα επίπεδα.
Η πλατφόρμα αξιοποιείται επιτυχώς στο cloud από διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς όπως η Allica Bank στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Sumitomo Mitsui Trust Bank σε 6 διεθνή γραφεία.
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις ανησυχητικές εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
18:19 ΔΙΚΤΥΟ: Working Breakfast για την "Επέλαση της Ακροδεξιάς, γιατί στη Γαλλία"
-
18:16 Vidavo: Από 12/9 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ
-
18:14 Γενικό μπλακ-άουτ στην Κούβα - Το πέμπτο μέσα σε έναν μήνα
-
18:11 Intralot: Διευκρινήσεις και οδηγίες για την προτεινόμενη αμοιβή παραστάσεως €40 ανά ομολογία
-
17:57 Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ακινήτου της Reds στις Γούρνες από τη θυγατρική της Dimand
-
17:54 Λιθουανία: Πυρκαγιά και έκρηξη σε τρένο που μετέφερε LPG
-
17:50 Στις φλόγες εστιατόριο στο κέντρο του Παρισιού εν μέσω των διαδηλώσεων "Ας μπλοκάρουμε τα πάντα"
-
17:45 Η ανακοίνωση της Helleniq Energy για τον διαγωνισμό της Κρήτης
-
17:43 Χρηματιστήριο: Έπιασε "αθόρυβα" τις 2.030 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (160)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (39)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (6)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
