Τρίτη, 29-Δεκ-2020 17:45

Μύλοι Κεπενού: Γνωστοποίηση αλλαγής ανώτατων διευθυντικών στελεχών

ΒΙΠΕ 29/12/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία με την επωνυμία Μύλοι Κεπενού ΑΒΕΕ και ΑΦΜ: 094083083 ΑΡ. ΓΕΜΗ: 036116616000, Σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Ευρωπαϊκού κανονισμού 596/2014 (MAR) και τον κανονισμό του Χ.Α.Α, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι από  την  4η Ιανουαρίου 2021 καθήκοντα Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Χαράλαμπος Παπουτσόγλου αντικαθιστώντας τον κ. Σπυρίδων Αργυρόπουλο ο οποίος συνταξιοδοτείται.

Επίσης, από την 4η Ιανουαρίου 2021 καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή αναλαμβάνει  ο κ. Ιωάννης Γιαννακόπουλος καθώς και καθήκοντα Διευθυντή Λογιστηρίου αναλαμβάνει   ο κ. Χρήστος Ριζόπουλος.

Ακόμα, ο κ. Χαράλαμπος Παπουτσόγλου θα αναλάβει και το τμήμα εξυπηρέτησης μετόχων της εταιρείας.

Οι αλλαγές εντάσσονται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας ώστε η δομή της να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Διοίκηση της εταιρείας καλωσορίζει τους νέους συναδέλφους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Αλλαγη διευθυντικων στελεχων