Συνεχης ενημερωση
Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συνεχίζεται και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2007 ενώ η θέση της εταιρείας ενισχύθηκε περαιτέρω στην αγορά του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.
Σημαντική αύξηση παρουσίασαν ο κύκλος εργασιών, τα κέρδη μετά φόρων και το μερίδιο αγοράς της Suzuki, το πρώτο εξάμηνο του 2007 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2006.
Αύξηση της τάξης του 6,1% παρουσίασε το μερίδιο αγοράς καινούργιων αυτοκινήτων Suzuki, με βάση τις ταξινομήσεις, το οποίο διαμορφώθηκε σε 5,2% έναντι 4,9% του 2006.
Σε ενοποιημένο επίπεδο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2007, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε στα ευρώ 219,5 εκατ., και το μικτό κέρδος εκμετάλλευσης στα ευρώ 66,5 εκατ. παρουσιάζοντας αύξηση κατά 10,0% και 23,9% αντίστοιχα σε σχέση με το 2006. Σημαντική αύξηση της τάξης του 141,0% παρουσίασαν τα κέρδη μετά φόρων τα οποία ανήλθαν σε ευρώ 15,7 εκατ. έναντι ευρώ 6,5 εκατ. το αντίστοιχο εξάμηνο του 2006.
Σε επίπεδο εταιρείας, όπου περιλαμβάνονται πλέον εκτός από τις δραστηριότητες λιανικής πώλησης αυτοκινήτων Opel, Ford, Volvo, και Cadillac, και οι λιανικές πωλήσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε ευρώ 181,6 εκατ. και το μικτό κέρδος εκμετάλλευσης σε ευρώ 47,0 εκατ. Τα κέρδη μετά φόρων διαμορφώθηκαν στα ευρώ 18,4 εκατ. έναντι ευρώ 11,8 εκατ. του αντιστοίχου εξαμήνου του 2006, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 55,6%.
Τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2007 επιβεβαιώνουν την δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου εταιρειών Σφακιανάκη που σήμερα απασχολεί περί τα 1.600 άτομα προσωπικό, και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη ΠΓΔΜ (Σκόπια) και τη Βουλγαρία.
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
11:21 ΟΗΕ-Κυπριακό: Μια νέα άτυπη διάσκεψη 5+1 πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη
-
11:21 Cetracore-Jetoil: Αιφνιδιαστική αναστολή λειτουργίας της εταιρείας λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας
-
11:11 Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι πήρε τον "έλεγχο" της πόλης Κουπιάνσκ
-
11:07 Χρηματιστήριο: Συγκρατημένη υποχώρηση με ενδείξεις profit taking
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (31)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (15)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (10)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ