Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 21 Αυγούστου 2007 και ώρα 13:00, στην έδρα της Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, στο Συνεδριακό Κέντρο "Καψής", Αίθουσα "ΉΗλιος" (5ος όροφος) επί της οδού Πάρνωνος αρ. 10, και στην οποία παρέστησαν και αντιπροσωπεύτηκαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 22.083.974 μετοχές, ήτοι ποσοστό 56,66 % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής :
1. Έγκριση των Σχεδίων, Σύμβασης και Πράξης, Συγχώνευσης της "ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" δια Απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της "ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και της "ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", μετ΄ ακρόαση των πιστοποιητικών και εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών, λοιπών εγγράφων και οικονομικών καταστάσεων, της κατ΄ άρθρο 69 παρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Έκθεσης και συναφών δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης, πράξης ή δικαιοπραξίας προς το σκοπό ολοκλήρωσης της συγχώνευσης.
2. Έγκριση, κατ΄ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, των Σχεδίων, Σύμβασης και Πράξης, Συγχώνευσης της "ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" δια Απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της "ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και της "ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"
3. Έγκριση των πάσης φύσεως ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των προστιθέντων και των πληρεξουσίων της "ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" για σκοπούς της συγχώνευσης δια απορρόφησης της τελευταίας εκ κοινού και παραλλήλου μετά της "ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" από τη "ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ".
4. Λήψη απόφασης για τη διαβίβαση πληροφοριών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων από την Εταιρεία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν. 3556/2007 " προϋποθέσεις διαφάνειας για τη πληροφόρησης σχετικά με εκδότες των οποίων οι κινητές αξίες έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά και άλλες διατάξεις.
5. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.
Επειδή δεν επιτεύχθηκε απαρτία των 2/3 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου που απαιτείται από το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας (άρθρο 26 παρ. 2) για τη συζήτηση των τριών πρώτων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η συζήτησή τους αναβλήθηκε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα συγκαλέσει Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία της σημερινής, από 21.08.2007, Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Η από 21.08.2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση συζήτησε το τέταρτο θέμα της ημερήσιας διάταξης και μετά από ψηφοφορία ενέκρινε ομόφωνα τη διαβίβαση πληροφοριών από την Εταιρεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν. 3556/2007 "προϋποθέσεις διαφάνειας για τη πληροφόρησης σχετικά με εκδότες των οποίων οι κινητές αξίες έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά και άλλες διατάξεις".
-
06/09 Stellantis: Μη ρεαλιστικοί οι στόχοι της "Πράσινης Συμφωνίας" για απαγόρευση πώλησης βενζινοκίνητων οχημάτων το 2035
-
06/09 89η ΔΕΘ: Ερευνητικά έργα και καινοτόμα προγράμματα παρουσιάζει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
-
06/09 ΗΠΑ: Με "Αποκάλυψη τώρα" απειλεί ο Τραμπ το Σικάγο
-
06/09 Το στίγμα των μέτρων του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Διλήμματα και εκλογές το 2027
-
06/09 Στ. Καφούνης (ΕΣΕΕ): Θετικά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αλλά τα κρίσιμα αιτήματα του εμπορίου μένουν σε εκκρεμότητα
-
06/09 Ευ. Τσακαλώτος για εξαγγελίες Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Δίνουμε ό,τι μας επιτρέπουν οι δεσμεύσεις μας στους ισχυρούς"
-
06/09 Π. Μαρινάκης: Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ισοδυναμούν με περισσότερα έσοδα για όλους τους Έλληνες
-
06/09 ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας
-
06/09 Κ. Γκιουλέκας στη ΔΕΘ: Μακεδονία και η Θράκη είναι η ατμομηχανή ανάπτυξης της πατρίδας μας
-
06/09 Κ. Χατζηδάκης: Το πακέτο Μητσοτάκη είναι αποτέλεσμα σοβαρής πολιτικής
-
Τα 15 μέτρα για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ακίνητα
-
Η λίστα με τις 10 μειώσεις φόρων και η στήριξη των συντάξεων που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope
-
Ανεβαίνει η απόκτηση κατοικίας με χρηματοδότηση από την οικοδομική επιχείρηση
-
Όλες οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
-
Το Πεντάγωνο στέλνει 10 μαχητικά στην Καραϊβική - CNN: Πλήγματα κατά των καρτέλ μέσα στο έδαφος της Βενεζουέλας ετοιμάζει ο Τραμπ
-
Η Βουλγαρία καταγράφει την υψηλότερη ετήσια αύξηση στις τιμές βιομηχανικού παραγωγού στην ΕΕ
-
Για ποιους σχεδιάζεται πλήρης απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ
-
Μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου: Πέντε αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε σήμερα
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης) (51)
-
Όλες οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ (29)
-
Η λίστα με τις 10 μειώσεις φόρων και η στήριξη των συντάξεων που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης (23)
-
Προσδοκίες και όνειρα πίσω από το κόμμα Τσίπρα (21)
-
Τα 15 μέτρα για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ακίνητα (13)
-
Τέμπη: Πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και άλλες πόλεις – Επεισόδια στο Σύνταγμα (11)
-
Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω ΜΚΟ (11)
-
Το Πεντάγωνο στέλνει 10 μαχητικά στην Καραϊβική - CNN: Πλήγματα κατά των καρτέλ μέσα στο έδαφος της Βενεζουέλας ετοιμάζει ο Τραμπ (10)
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope (9)
-
Το σχέδιο Μητσοτάκη πίσω από το πακέτο της ΔΕΘ (8)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
