Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση της Εταιρείας
"Ε. ΠΑΪΡΗΣ Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία Πλαστικών"
αριθ. Γ.Ε.ΜΗ. 121724607000
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΚΟΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ
Η εταιρεία με την επωνυμία "Ε. ΠΑΪΡΗΣ Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Πλαστικών" (εφεξής η "Εταιρεία"), κατ' άρθρ. 17 παρ. 1 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 (MAR), προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και σε συνέχεια της από 27.10.2020 ανακοίνωσης της Εταιρείας, γνωστοποιεί με την παρούσα σε αυτό, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνήλθε σήμερα 24.11.2020 σε συνεδρίαση προκειμένου να προβεί στην τροποποίηση όρων του από 08.04.2020 Προγράμματος Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου [το "Πρόγραμμα"] και συγκεκριμένα όρων που αφορούν κυρίως στην περίοδο διαθεσιμότητας έκδοσης των ομολογιών Α' και Β' Σειράς αυτού.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε η παράταση της περιόδου διαθεσιμότητας των Ομολογιών Α' Σειράς μέχρι τις 15.12.2020 και για τις ομολογίες Β' σειρά μέχρι τις 28.08.2021.
Κατά τα λοιπά, και σε συνέχεια της από 29.10.2020 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, στο πλαίσιο της οποίας αποφασίστηκε η τροποποίηση όρων του Προγράμματος, που αφορούν στις εμπράγματες εξασφαλίσεις που είχε ήδη χορηγήσει η Εταιρεία για την έκδοση των ομολογιών Α' Σειράς του κοινού ομολογιακού δανείου, αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η οριστικοποίηση της τροποποιητικής πράξης του Προγράμματος που θα υπογραφεί με τις συμβαλλόμενες ομολογιούχους τράπεζες, οι βασικοί όροι της οποίας αφορούν αφενός στην κατά τα παραπάνω αποφασισθείσα παράταση της περιόδου διαθεσιμότητας των ομολογιών εκάστης σειράς, και την αντίστοιχη προμήθεια αδράνειας, και αφετέρου σε διάφορες διορθώσεις, προσθήκες και προσαρμογές στους όρους του Προγράμματος αναφορικά με την εγγραφή των προσημειώσεων υποθήκης επί ακινήτων της Εταιρείας προς εξασφάλιση του εν λόγω κοινού ομολογιακού δανείου.
Ασπρόπυργος, 24 Νοεμβρίου 2020
Το Διοικητικό Συμβούλιο
-
09:17 Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD
-
09:15 Πολωνία: Drone χτύπησε κτίριο κατοικιών στο Wyryki
-
09:14 Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία
-
09:10 Νεπάλ: Ο στρατός προχωρά σε καταστολή διαδηλώσεων εν μέσω αυξανόμενης πολιτικής αβεβαιότητας
-
09:00 "Πόρτα" Ανδρουλάκη στις προσκλήσεις Μητσοτάκη- Ναι σε μέτρα- Όχι, σε συγκυβέρνηση
-
08:55 Γαλλία: Ο "survivor" Λεκορνί αναλαμβάνει ανήμερα των κινητοποιήσεων - Το προφίλ του δεν περιορίζεται στον "Μακρονισμό"
-
08:51 Κέρδη στις ασιατικές αγορές - Κοντά σε ιστορικά υψηλά η Ιαπωνία μετά την αποχώρηση του Ισίμπα
-
08:36 Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών
-
08:33 Δεύτερη ημέρα της απεργίας των ταξί - Συγκέντρωση στις 10 και διαδήλωση με τα οχήματά τους
-
08:30 "Παράθυρο" για νέα θετικά μέτρα ανοίγει ο Κ. Μητσοτάκης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (16)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (11)
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (4)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (3)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (2)
-
Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία (1)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (1)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
