Συνεχης ενημερωση
Σε συνέχεια της από 27.10.2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς την εταιρία μας, αναφορικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας covid-19 στη λειτουργία της, προβαίνουμε στην παρακάτω συμπληρωματική σημείωση επί των εξαμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων της 30/06/2020.
"Η εμφάνιση της πανδημίας λόγω του κορονοϊού στις αρχές του 2020 και η εξάπλωση αυτού την αμέσως επόμενη περίοδο έχει οδηγήσει την παγκόσμια κοινότητα μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό σε λήψη προληπτικών μέτρων αλλά και μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.
Η Διοίκηση της εταιρείας παρακολουθεί σε συστηματική βάση τις εξελίξεις και μέριμνα για την εφαρμογή πολιτικών που κρίνονται αναγκαίες και ενδεδειγμένες προκειμένου να διασφαλιστεί η επιχειρηματική της συνέχεια, η απρόσκοπτη λειτουργία της και ο περιορισμός των αρνητικών συνεπειών στο μικρότερο δυνατό βαθμό.
Συγκεκριμένα:
1. Η εταιρεία συμμορφώθηκε με τις κατευθυντήριες οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και των αρμόδιων αρχών. Ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην παρουσιαστεί κανένα κρούσμα και να μη διακοπεί η λειτουργία της εταιρείας.
2. Η εφοδιαστική αλυσίδα των προϊόντων της εταιρίας δεν επηρεάστηκε από την πανδημία, συνεπώς δεν υπήρξε αδυναμία παράδοσης των παραγγελιών εξαιτίας της. Οι πωλήσεις δεν επηρεάστηκαν και εμφάνισαν βελτίωση σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2019. Δεν υπήρξε πρόβλημα στην είσπραξη επιταγών και γραμματίων. Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της και στην προστασία των εργαζομένων της. Η εταιρεία υπέβαλε και εξόφλησε όλες τις υποχρεώσεις της σε φόρους και ασφαλιστικά ταμεία. Τα μελλοντικά αποτελέσματα των εργασιών της εταιρείας θα εξαρτηθούν από τις συνεχιζόμενες εξελίξεις και επομένως οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας δεν μπορούν να εκτιμηθούν αξιόπιστα σε αυτή τη χρονική στιγμή.”
-
22:11 Ερντογάν: Η Τουρκία καταδικάζει την επίθεση στη Ντόχα - Το Ισραήλ έχει υιοθετήσει την τρομοκρατία ως κρατική πολιτική
-
22:05 Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΕΠΕ την Πέμπτη
-
21:50 Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή επίθεση με εντολή Τραμπ
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
21:43 Ιταλία (δημοσκόπηση): Tο κόμμα της Μελόνι εξασφαλίζει το 29,5% στην πρόθεση ψήφου
-
21:39 Νέο ιστορικό υψηλό για τον χρυσό λόγω προσδοκιών για μείωση των επιτοκίων από τη Fed
-
21:34 Χτύπημα του Ισραήλ στο Κατάρ με στόχο τη Χαμάς
-
21:32 Μ.Λαζαρίδης: Κανένα υπόμνημα δεν έλαβε ο κ. Μυλωνάκης από σημαίνον στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ -Υπήρξε ένα άτυπο ενημερωτικό σημείωμα
-
21:22 Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού"
-
21:16 Στ. Παπασταύρου: Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
