Πέμπτη, 24-Σεπ-2020 13:17

Newsphone: Συγκρότηση σε σώμα της Επιτροπής Ελέγχου (ορθή επανάληψη)

Η εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.  ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της εκλογής της Επιτροπής Ελέγχου από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 02.09.2020, και του ορισμού των προσώπων που καταλαμβάνουν τις θέσεις των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, η Επιτροπή Ελέγχου κατά τη συνεδρίαση της στις 03.09.2020 αποφάσισε τον ορισμό του κ. Παναγώτα Δημήτριου  του Ιωάννη, ως Προέδρου αυτής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 1 περ (ε ) του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017. Κατόπιν των ανωτέρω, η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρίας αποτελείται από τους εξής:

1. Δημήτριο Παναγώτα του Ιωάννη, ανεξάρτητος κατά την έννοια του άρθρου 9 παρ. 1 & 2 του Ν. 4706/2020, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου .

2. Θεόδωρος Παπαηλιού του Νικολάου, ανεξάρτητος κατά την έννοια του άρθρου 9 παρ. 1 & 2 του Ν. 4706/2020, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου,

3. Κωνσταντίνος Αλεξίου του Βασιλείου, ανεξάρτητος κατά την έννοια του άρθρου 9 παρ. 1 & 2 του Ν. 4706/2020, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.